꧁༒☬ℭ𝔞𝔭𝔦𝔱𝔬𝔩𝔲𝔩 6☬༒꧂

90 5 0
                                    

꧁༒☬𝔐𝔦𝔨𝔢☬༒꧂
        Nu pot sa cred ca Alexandre nu mi-a spus pana acum ca aia e mama lui. Nici in copilarie nu am prea vazut-o pe mama lui,si asa am crezut ca poate nu are una. Mi-a declarat razboi,deci razboi va avea. Pun mana pe telefon si ii las un mesaj Evellynei,cu adevăratul motiv pentru care relatia ei cu Alexandre exista,ca ma crede sau nu,eu am incercat.
     "Nu stiu cat ai ajuns tu sa tii la Alexandre,sau ce se intampla intre voi,dar motivul relatiei voastre sunt banii."
      La scurta vreme Evellyn citeste mesajul,dar nu raspunde. Sigur Alexandre a zăpăcit-o cu vorbe dulci doar ca sa ramana cu el. Poate chiar o iubeste.
       Ma arunc in pat si raman cu ochii in tavan cateva secunde,apoi primesc un apel de la Alexandre:
       -Inteleg ce vrei sa faci,jigodie dar nu o sa mearga.spune el imediat ce raspund. Crezi ca o poti face pe Evellyn sa ma părăsească? Te inseli amarnic. Poate ar trebui sa stie ca dragul ei prieten din copilarie,mi-a spus de ea si ca el a vrut sa o foloseasca ca pe o MONEDA DE SANTAJ,ca sa ce? A da,ca sa obțină niste blestemați de bani de la tatal ei. Esti un nemernic.
       Nu apuc sa spun nimic,ca inchide imediat apelul. Nu sunt sigur daca sa o las balta,sau sa merg sa-i fac o vizita si sa vedem cum stau lucrurile. Recunosc ca sunt un nimic fara Alexandre. Numele lui langa al meu era ca un scut de apărare,de care nu mai am parte dintr-o prostie. Ma ridic din pat si lovesc cu pumnul in perete,apoi dau totul jos de pe birou. Imi iau pistolul de la locul lui,din cureaua blugilor,dar cand vreau sa-l asez pe birou,mama intra in camera.
       -Mike! Ce dracu' ai facut? Ce s-a intamplat?
       -E TOTUL DIN CAUZA TA!urlu eu si lovesc cu putere reflecția mamei din oglinda,aceasta sfărâmându-se si căzând pe podea.
        Imi privesc pumnul cum sangeraza,dar nu am de gand sa ies chiar acum pentru al spala.
        -Vina mea? Pentru ce?
         -Pentru ca esti o hoața nenorocita. Mama lui Alexandre ti-a dat job-ul,ne-a ajutat cu atatea,dar tie nu ti-a ajuns. Am mers ca un prost,pana in PÂNZELE ALBE,doar ca sa-ti apar TIE onoarea si imaginea. Ei bine,toate astea au avut un preț. PRIETENIA MEA CU ALEXANDRE.
        -O sa va impacati voi,mama. Te rog sa te linistesti.
       -Sa nu aud nimic.spun si indrept pistolul catre mama care incepe sa planga. Iesi te rog din camera pana nu fac o mare tâmpenie. IESI!
       Mama ma mai priveste cateva secunde,apoi iese plangand si tranteste usa in urma ei. Iau cheile de la masina si merg catre casa lui Alexandre.

꧁༒☬A𝔩𝔢𝔵𝔞𝔫𝔡𝔯𝔢☬༒꧂
       Simt ca o sa explodez din cauza nervilor pe care Mike a fost in stare sa mi-i provoace.
       -Alexandre,te rog sa te mai linistesti! Nu vreau sa iti faci rau din cauza lui. Eu nu cred in mesajul acela,Alexandre. Simt ca ma iubesti.
       -Da,Evellyn,te iubesc foarte mult. As face orice ca sa fii fericita,dar te rog frumos,mergi in dormitor si fa orice vrei tu,doar lasa-ma singur. Nu stiu ce pot face acum,nu ma pot controla si nu mi-as ierta-o niciodata daca ti-as face rau.
       Se uita la mine cu ochii in lacrimi,apoi încuviințează si pleaca. O privesc cum se indreapta catre dormitor si ma simt prost. Este speriata si incordata din cauza mea,dar chiar m-am pierdut cu firea. Lovesc cu piciorul un scaun si dau cu pumnul in perete,ignorând suspinele Evellynei din camera alăturată.
      In cele din urma hotarasc sa ma asez si imi aprind o tigara,cand aud motorul unei masini parcând in fata portii. In secundele urmatoare,Mike intra pe usa,iar eu intr-un impul se furie il prind cu o mana de gat si il lipesc de perete.
       -Ce dracu' cauti aici,jigodie? Ai venit sa-i spui Evellynei personal ca am ales sa incep o relatie cu ea,doar ca sa obținem niste blestemați de bani de la taica-su?
      Ma priveste cu groaza in ochi si înghite cu greu in sec. Eu nu slăbesc intesitatea forței cu care-l tin langa perete. Ii simt pasii Evellynei langa usa,dar nu o deschide. Mike isi pune mana pe a mea si incearca sa o dea in jos,moment cand strang si mai tare,apoi ii dau drumul,iar el incepe sa tușească.
       -De ce dracu' ai venit aici?
        -Asculta,vreau doar sa vorbim.spune el respirând sacadat.

𝕸𝖔𝖓𝖊𝖉𝖆 𝖉𝖊 𝖘𝖆𝖓𝖙𝖆𝖏Where stories live. Discover now