27.|Katnisa

171 16 0
                                    

Bija pagājušas vairākas dienas pēc Einas zvana

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bija pagājušas vairākas dienas pēc Einas zvana. Nākamajā rītā Lūkass bija aizbraucis, mājās puisis atgriezās...nekāds. Pēdējās dienās viņa uzmanība ir pievērsta kam citam, nevis ģimenei, tas ir, man un Metjū. Nopūtos. Par šo viņš arī nevēlējās runāt. Attiecības sastāv no komunikācijas, vai tad ne?

Paskatījos uz puisi. Viņš rakstīja kaut kādus papīrus, un tur es nejaucos. Es sēdēju dīvānā. Metjū bija aizmidzis. Lūkass piecēlās.

-Es vēlos zināt, kas ar tevi notiek.- Es beidzot ierunājos. Man bija bail iepriekš runāt par šo. Es nezinu kāpēc. Viss, kas notika apkārt mocīja manas domas. Man likās, ka varbūt viņš pārdzīvoja par māti, un lieka runāšana par to varētu sāpināt puisi. To es vēlējos vismazāk. Lūkass paskatījās uz mani.

-Viss ir kārtībā.- Viņš novērsa skatienu. Lūkass man melo. Sarkastiski iesmējos.

-Neuzskati mani par muļķi, Lūkass.- Piecēlos un pagāju viņam garām. Gāju pie Metjū. Lūkass mani satvēra aiz rokas.

-Piedod.- Puisis ierāva mani savā apskāvienā. Aptinu rokas apkārt viņam. -Par visu.-

-Lūkass...- Pasmaidīju. -Tev nav par visu man jāatvainojas. Man ir tikai jāzin, kas ar tevi notiek.- Lūkasa telefons iezvanījās. Sasodīts! Viņš izvilka to no kabatas. Es vēl joprojām biju apskāvusi puisi.

-Sveiks. Esmu pie tavas mājas. Taisi durvis vaļā.- Tā bija Eina. Viņa visu izjauca. Nopūtos un atlaidu Lūkasu. Apsēdos atpakaļ dīvānā. Lūkass attaisīja durvis, un viņa ienāca iekšā. Viņa aši uzmeta skatienu uz mani.

-Gabriela pateica, ka viņa visiem pateiks. Tev būs problēmas.- Eina paskatījās uz Lūkasu. Redzēju, ka viņš nobāl. Gabriela? Ko viņa pateiks?

-Es teicu, ka par šo mēs runāsim kaut kur citur.- Lūkasa balss izklausījās stingra.

-Kas ir Gabriela?- Šis jautājums pēkšņi no manis izspruka.

-Pasaki viņai tagad.- Eina žēli paskatījās uz mani.

-Ej ieskrieties!- Kas notiek?

-Tā būs labāk.- Lūkass nopūtās un paskatījās uz mani. Es tiešām biju ļoti apjukusi. Lūkass pienāca man tuvāk un apsēdās man blakus. Eina apsēdās netālu no Lūkasa. Viņš satvēra savas rokas manās plaukstās. Saraucu uzacis.

-Piedod uzreiz! Bija viena meitene Gabriela.- Viņš ievilka dziļu elpu. -Pirmajā dienā, kad tu aizbrauci, Kajs mani aizvilka uz klubu, un mēs abi ļoti piedzērāmies. Es un Gabriela pārgulējām.- Es izņēmu savas rokas no viņa plaukstām.

-Ko?- Mana seja drošvien pauda apjukumu.

-Paklausies, tas nav viss stāsts.- Eina neveikli iesmējās.

-Mums pēc tam nekā nebija. Tā bija kļūda. Es par viņu neko nedzirdēju līdz šim brīdim, kad viņa sociālajos tīklos uzrakstīja Einai, jo es neatbildēju. Viņa draudēja.-

-Kāpēc?- Es biju šokā. Viņš pārgulēja ar meiteni. Ar Gabrielu. Mēs bijām vīrs un sieva, bet viņš ar viņu pārgulēja. Jā, es man bija skūpsti ar Brendonu, bet es nebiju iedomājusies ar viņu pārgulēt, kamēr biju precējusies. Pagātne jau atkal atkārtojas.

-Paklausies viņu tak!- Eina izklausījās nokaitināta. -Beidz pārtraukt!-

-Nerunā ar viņu tā!- Lūkass dusmīgi paskatījās uz viņu. Es redzēju, ka viņš cīnās ar sevi.

-Viņa būs pēc tam tik dusmīga uz tevi, cik es esmu tagad uz viņu.- Lūkass pagriezās pret mani.

-Gabriela ir stāvoklī. Diemžēl no manis.-

-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Divas Paralēles |3.daļa|✓Where stories live. Discover now