3. Bölüm: Simsiyah Karanlık

1.8K 105 35
                                    

2. Bölüm: Zehir Hissi Veren Safir Mavisi Gözler ( Bölüm Sonu )

" Ben Deniz'in nerede intihar edeceğini az çok tahmin ettim. Ve şu an ki durumuma bakarsak yanılmamışım. "

Şok içinde ne yapacağını şaşırdı çocuk.

" N-ne demek yanılmamışım? "

" Deniz'in abisinin intihar ettiği uçuruma geldim. Burada Deniz'in telefonu arabası var, yerde siyah bir hırka ve siyah bir maske var. "

" Bekle hemen geliyorum. "

3. Bölüm: Simsiyah Karanlık.

Telefonu kapatıp hızla arabayı çalıştırdı genç çocuk. Yola çıktığında nereye gideceğini sormadığı geldi aklına o sırada telefonuna mesaj geldi. Baktığında Meriç'in attığı konumdu.

Uçuruma geldiğinde hemen arabadan indi ve sevgilisinin arabasına yaslanmış kendisini bekleyen bir abi gördü. Meriç onun olmayan abisiydi ya. Öz abisi olsa ancak bu kadar sevebilirdi onu.

İçindeki o tuhaf hisle ilerledi arabaya. Deniz kızının yaşadığına dair bir umut mu yoksa bir korku mu bilmeden ilerledi.

" Noldu abi, bir şey bulabildin mi? "

" Valla istediğin yere bakabilirsin Aras'ım. Hiç bir yerde ceset yok. Ama burada kıyafetler var ve Deniz'in arabası da bu. Diyecek bir şeyim yok, gözünle görüyorsun. "

Önce arabaya baktı genç çocuk. Sonra uçuruma doğru ilerledi. Çok dikkatli baktı aşağıya. Bir iz arıyordu belki de. İntihar ettiğine dair. Bir iz bulamazsa eğer biliyordu ki bu kız intihar etmemişti. Sadece böyle bir imaj çizmeye çalışmıştı. Ama neden böyle bir şey yapsın ki? Deniz Kızı neden sevdiğini böylesine mahvetsin ki?

Deniz Kızı neden sevdiğinin ruhunu öldürsün ki?

Uçurumdan aşağıya bakmaya devam etti. İşte tam o an, yerde bir şey gördü. Leke gibi bir şey. Dehşetle gözlerini açtı, gördüğü şey kandı!

" Abi çabuk şuraya bak! "

Meriç hızla yanına geldi.

" Ne oldu? "

Yeri işaret ederek " Yerde kan var. " dedi çocuk. Bir iz bulmuştu evet. Ama bu onu sevindirmeli mi yoksa üzmeli miydi? Deniz Kızı yalan söylememişti ona, gerçekten intihar etmişti. Ama şu bir gerçekti ki intihar etmişti. Onu bırakıp gitmişti.

Deniz Kızı yalan söylememiş intihar etmişti. Ama sorun zaten o değil miydi? İntihar etmişti.

Uçurumun kenarına oturdu çocuk, abisi dediği adam da yanına. Başını adamın omzuna yasladı. Ve hiç bir şey demeden masmavi gökyüzünü izlediler.

***

Sonunda o ameliyathanenin kapısından doktor çıkmıştı. Hızla ayağa fırladı ve doktorun yanına gitti.

" Deniz Bulut'un yakını? "

" Ben abisiyim. "

OKULUN ARIZA KIZI 2 जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें