BKS 24. BÖLÜM 🌿

5K 265 209
                                    

BENZEMEZ KİMSE SANA 🌸

Sam Smith - To Die For😍

Beğenmeniz dileği ile,

keyifli Okumalar...

Kapıda bekleyen adama ağzım açık bir şekilde bakakaldım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kapıda bekleyen adama ağzım açık bir şekilde bakakaldım. Buraya gelmek için yürek yemiş olmalıydı canım sevgilim. Evet, evet Kuzey gelmişti! Hasretime dayanamadığı çok belli idi.

Üstümde ki şoku atlatmayı başarıp, Kuzey'i çektiğim gibi derhal eve soktum. Ah fedakâr sevgilim. Yakalanmayı göze alarak beni görmeye gelmişti. Nasıl da düşünceli ve sevilesi bir yiğitti.

Kendime çekip, sıkı sıkı sarıldım ona. Şimdi sarılayım, sonra hesap sorardım canım. Ah genzime dolan kokusu ve elimin altında ki kaslı omuzları muhteşemdi... Ömrümün sonuna kadar hep öyle kalmayı diledim Allah'tan.

Yalnız bir sorun vardı.
Bu adam niye hiç konuşmuyordu?

Evet o da bana sıkı sıkıya sarılmış durumdaydı ama hiç ses etmiyordu. Geri çekilip, yüzüne bakmak istedim. Lakin o izin vermedi. Beni tekrar göğsüne yasladı ve boğuk çıkan sesiyle konuştu. Beni benden aldığını bilmeden.

"Böyle kalalım biraz. Kollarımın arasında olmana ihtiyacım var."
Ah sevgilim, ben bir ömür boyu böyle kalmaya razıyım zaten.

"Peki." deyip kollarımı daha da sıkılaştırdım ve iyice sokuldum ona.

İşte şimdi tüm derdim, tasam, kederim bitmişti. Tek ilacım, sevdiğim adamın kollarıymış meğer a dostlar!

Bir süre daha öyle kaldım ve en nihayetinde geri çekilip, hayranı olduğum yüzüne baktım. İstemsiz bir halde iç çekerken buldum kendimi. Ah ah bu adam bana neler neler yapıyordu böyle?!

BENZEMEZ KİMSE SANA (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin