¢αριтσℓυℓ 1

107 10 9
                                    

~~~~~~~***~~~~~~~

𝐏𝐞 𝐮𝐫𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢


Se spune că Chicago, e supra numit și orașul distracților;ziua părând un oraș pașnic unde locuitorii își văd de viața fiecãruia într-un stil cât mai normal,iar noaptea...noaptea e numit capitala unde neleguirile nu încetează să aparã.
Chicago era un oraş al contradicţiilor, al concepţiilor individuale suprapuse şi legate la întâmplare.Fiecare zi în Chicago fiind ca o zi de Octombrie,chiar și primăvara.Indiferent de loc,odată ce pășeai aici nu mai aveai cale de întoarcere.
Deși la întâmpinare părea un oraș oarecare,plin de atracții turistice și clădiri imense,acesta avea multe secrete...
Unele din ele fiind oamenii a căror viața și-o pierdu demult.Suflete rãtăcite cutreerând străzile
pustii - cartiere numeroase - pereți umpluți de grafiti,a cãror artã și-o expuneau indivizii,desenând diverse bazaconi,înfãptuite pe anumite lucruri;toate acestea aparținând oameniilor străzilor,ce-și marcau teritoriul într-un scop anumite.
Dacã nu erai un locatar aunui vreun cartier,mulți te considerau un intrus,ori erai un dușman sau cel mai rău,un om al legii.
Ani la rând autoritățile din Chicago s-a confruntat cu infracțiunile comise de tâlhari a căror voință era doar uciderea.Moartea unor persoane erau un atuu demn de toată plãcerea.Durerea provocată persoanelor nevinovate erau ceva specific lor,niște oameni cu o minte maniacã ce trãiau iadul pe pãmânt,captivi în propria cușcă.
Furturile,și posibilele violuri erau doar o parte din trăirile de aici,cei ce scãpau bazma curatã se puteau considerau norocoși,păziți de Dumnezeu...dar aici rare ori se întâmpla asta. Dacă cineva dãdea greș,nimeni și nimic nu m-ai scãpa.Fiecare criminal aveau gașca lui,aceștea împărțită în grupuri,și când se ivea ca autoritățile să le facă vreo vizită imprevizibilă,aceștea dădeai iama pe ei adunându-se cu bâte de baseball or dădeau bir cu fugiți în momentele în care erau înconjurați.
Asta era circuitul vieții unui criminal în Chicago.
Zilele erau liniștite,iar nopțile îngrozitoare.Dese ori se ivea ca victima sã fie ucisă nopatea iar ziua inevitabil sã fie găsită,iar fãptașul...nici acum prins.
După cazuri și investigări poate se ivea ca vinovatul sã fie prins,dar la câte crime erau comise zi de zi,șansele să-și dea seama erau mici.
Totul era ca un joc de puzzle neterminat,câteva piese ce lipseau iar altele ce nu se potriveau.Atâtea suspecți dar nici un vinovat...

Atâtea suspecți dar nici un vinovat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

05.02.2015

" Miercuri 02.08.2015 Ora 02:47 pm.

- Au ieșit la iveală detalii înfiorătoare despre crima comisă în ultima vreme a două adolescente ce au fost ucise cu sânge rece.Din păcate fãptașul la momentul dat este necunoscut.Tinerele de 20-21 de ani,erau studente la medicină în primul an,ce urma să se întoarcă în L.A la studii după o vacanță bine meritată alãturi de cei dragi,însã soarta le-a dat toate planurile peste cap.Moartea celor fiind una macabră pentru familiile îndoliate.
Un detaliu șocant mărturisit de cele două printr-un mesaj cu o seară dinaintea incidentul ,pe mama uneia dintre fete,înștiințând-o printr-un mesaj că cineva le urmărește.Mama unei dintre fete încercând s-o contacteze înapoi dar nu reuși.
Sursa judiciară au precizat că cadavrele au fost găsite una lângă alta la marginea unei autostrăzi învelite în saci.

Ultima Luptă:SupraviețuireaWhere stories live. Discover now