7.Kapitola

1.1K 91 11
                                    

Luke's P.O.V


Celou noc jsem nespal,přemýšlel jsem o Ashtonovi,byl jsem nérvózní.Connor a jeho gang chcou ať jim pomůžu zbít Ashtona.

Nikdy v životě bych Ashtonovi neublížil.Protřel jsem si oči a vylezl z postele.Na sebe jsem natáhl rifle,a tričko s All Time Low,kolem pasu ještě košili.

Šel jsem do koupelny a začal si upravovat vlasy,proč mi to trvá tak dlouho? trvalo mi to půl hodiny,to je směšný.emohl jsem se soustředit,stále jsem myslel na to jak budu muset zbít Ashtona.

Spěchal jsem dolů po schodech, měl jsem asi hodinu, než jsem musel odejít, ale chtěl jsem mluvit s mámou.Když jsem přišel do kuchyně dělala Francouzké Tousty,yummm!

Ale zpátky k věci kvůli,které s ní potřebuji mluvit,"Ahoj mami,můžu se tě zeptat na něco..hypotetického? (twl to je slovo -_- :D) "

"Jistě zlato!Ptej se na cokoliv!" proč je vždycky tak nadšená? No vlastně je to docela srandovní.

"Dobře,řekněme že mám kamaráda a je šikanovám,vážně hrozně,asi třikrát za den od děcek ze školy,zastavil jsem je ale oni ho chcou zase zbít a chtějí abych jim s tím pomohl .Co mám udělat?"Wow,to neznělo tak hypoteticky jak jsem si myslel.Ale řekl jsem moc detailů,kurva.

 "To nezní moc hypoteticky."Řekla mamka a prohlédla si můj obličej.Bylo to jako by četla mé myšlenky,"ale zpátky k té situaci,já bych zůstala přítelem,nezáleží na tom co nastane.Chtějí pomoct ale hlavně to nedělej!"řekla a podívala se mi do očí.Bylo to jako by mě četla.

"Cool,jsem překvapený,díky mami"Poděkoval jsem s úsměvem a vzal si snídani do obýváku.

Díval jsem se na spongeboba byl to díl kde měli dodávat pizzu,a kde zpívali nejlepší song na světe!

The crusty krab pizza.

Is the pizza for you and me.

The crusty krab pizza.

Is the pizza free deliver-y

The crusty krab pizza.

Is the pizza very ta-asty. (Česky to znělo vážně hrozně :D)


Ano vím ty slova a jsem na to hrdý.Díval jsem se ještě na pár dalších dílů než jsem musel odejít.

Rychle jsem vyšel ze dveří k autu.Cestou do školy,jsem přemýšlel co řeknu až se mě zeptají jestli půjdu s něma zbít Ashtona,měl bych zůstat s ním?Ano. Měl bych jít s nimi zbít Ashtona? Nechtěl jsem na to ani myslet. Nebo je máám ignorovat až se zeptají?Ne,definitivně zůstanu s ním.

Bohužel jsem se zasekl v provozu,byla autohavárie nebo tak něco.Doufal jsem,že je Ashton v téhle zácpě protože by zmeškal první hodinu a pak bych s ním mohl být po obědě.

Provoz se uklidnil asi za 30 minut a já šel pozdě do školy.Když jsem přišel do třídy,Ashton tam seděl a držel se za břicho.Kurva asi ho zbili,a já propásl šanci zachránit ho.

Celou hodinu jsem se cítil hrozně,že jsem zameškal první půl hodinu školy a nebyl tu pro Ashtona.

 Po první hodině jsem Ashtona sledoval.Chtěl jsem se ujistit,že dojde v pořádku do matiky,což došel.V matice jsme měli nový zasedací pořádek,modlil jsem se,aby mě dal vedle Ashtona ,ale nestalo se to.Aspoň jsem k němu byl blíž a jsme oba v zadu,možná bychom si mohli posílat vzkazy.Ale dnes jsem se na to opravdu necítil,chtěl jsem vědět jak mu je.

The Lunch Table(Lashton CZ překlad)Kde žijí příběhy. Začni objevovat