1.

1.3K 21 3
                                    

Ema P.O.V
Pa izgleda da je to to. Stavljam slušalice u uši i puštam muziku. Kroz glavu mi prolaze sve uspomene i slike od detinjstva pa do sad. Kada je mama saznala da je tata vara odlučile smo da odemo da počnemo život ispočetka. Naravno da mi je bilo žao svi moji prijatelji ostali su u Novom Sadu ali su tamo ostale i sve ružne uspomene kao na primer moj bivši dečko no nećemo sad o tome. Moji prijatelji iako ih nije bilo mnogo jer su se skoro svi sa mnom družili samo zbog para nisu bili srećni što odlazim, ali dobro pa nije Beograd na kraju sveta samo sat ipo od Novog Sada. Da li se ja to nisam predstavila? Izvinjavam se malo sam uzbudjena. Pa ovako ja sam Ema imam 17 godina i živim sa mamom. Sutra započinjem novi život pa videćemo kako će to proći. Kada mi mama kaže da smo stigle bacim pogled na kuću i mogu vam reći lepša je nego prošla. Mama krene unutra a ja joj kažem da bih ja ipak prvo malo da prošetam. Krenem u meni nepoznatom pravcu i naidjem na park sednem na klupicu pa počnem duboko da dišem. Nadam se da će sve proći kako treba sutra. Krenem nazad da pomognem mami da se raspakujemo. Naravno, ja negledajući gde idem tik ispred kuće spucam se u neku devojku.
Ja: Izvini molim te. Nisam gledala gde idem.
Xx: Oprosti nisam ni ja.
Preuzme i ona krivicu da se ne bih osećala loše.
Xx: Izvini ako zvučim nepristojno, ali jesi li ti nova?
Ja: Da. Danas sam se doselila. Ja sam Ema.
Xx: O bože izvini ne znam gde mi je glava danas. Nikolina drago mi je. Inače sam tebe tražila mislim ne baš tebe ali krenula sam da pozdravim nove komšije da im poželim dobrodošlicu i pozovem na večeru.
Ja: Pa onda mi je drago što sam naletela na tebe😂. Obavestiću mamu za večeru.
N: Važi vidimo se u 7 onda.
Nakon toga udjem u dvorište pa u kuću i kada objasnim mami složimo se da idemo na večeru.
U toku večere sam se malo bolje upoznala sa Ninom i shvatila da je moje godište i dogovorile smo se da idemo zajedno u školu da ne bi morala mama da me vozi.

AN: Zdravo ljudi ja sam Ana, nova sam u ovome pa bi mi zaista bilo drago da čujem vaša iskrena mišljenja pa makar bile i kritike hvalaa💞💖

My badboyWhere stories live. Discover now