6.

838 17 0
                                    

Dan prolazi veoma sporo tek je 3. čas i ja sam se smorila jer se Nina i Miha ceo dan muvaju i ja im glumim treći točak. Kao što ste mogli da pretpostavite Miha i dalje ne priča sa Urošem nešto su se gadno pokačili juče. Inače saznala sam na velikom odmoru da i Nina trenira odbojku tako da večeras idem sa njom na trening i veoma sam uzbudjena, moje razmišljanje prekida zvono za kraj časa. Okrenem se da ustanem kad shvatim da je Nina opet već nestala sa Mihom. Uroš je smoren pa odlučim da se malo poigram sa njim. Krenem ka njemu i kada skonta podigne glavu a ja se okrenem i priđem Milošu koji sedi ispred njega i krenem nešto da pričam. Miloš je veoma gotivan lik i to sam skontala tek danas. Pogledam u Uroša koji me gleda nekim ledenim pogledom i samo izađe iz učionice. Miloš mi kaže da je sledeći čas fizičko pa krenemo ka sali. Kada se presvučem uđem u salu i priđem profesoru. Upoznamo se i kada mu kažem šta treniram stanem u vrstu sa ostalima. Ne znam samo odakle mi ideja da obučem šorc mislim sve devojke u razredu nose šorceve al me je Uroš skenirao sve vreme dok sam razgovarala sa profesorom🤦‍♀️. Bar imam dobre vesti sutra idem na trening za školski tim.
Posle jako dugog dana napokon zvoni za kraj 7. časa i ja sa Ninom, Mihom i Milošem krenem kući. Miloš mi je rekao da živi dve ulice dalje pa je krenuo sa nama. Na pola puta nam se pridružio Uroš🙄. Kada su on i Miloš napokon završili svoje prepucavanje došli smo do moje kuće javim se prvo Urošu pa Milošu.
U: Hahah meni se prvom javila ja sam bitniji.
J: Ne nego najbolje za kraj.
Namignem mu i otvorim kapiju da uđem u dvorište a on me pogleda otvorenih usta i samo ode. Ne znam za vas ali ja sa mojom mamom imam jako dobar odnos. Mi smo bukvalno kao drugarice. Kada uđem ona me pita da li želim kafu. Pa dok ja odem da se presvučem ona nam skuva kafu. Posle malo dužeg razgovora i ručka odem u sobu da se odmorim kada vidim da me Nikolina zove javim se i ona mi kaže da budem u 7 spremna za trening. Uđem da vidim šta ima novo na instagramu i vidim 25 zahteva za praćenje😂. Skontam da su to svi iz razreda pa prihvatim. O ma da li to moje oči dobro vide gospodin Uroš me je zapratio iako nismo drugari? Kada pregledam story-e vidim da imam poruku pa uđem i vidim da me Miloš pita jel idemo sutra zajedno u školu kada mu odgovorim vidim da mi je i Uroš iskočio.
nikolic.u: ee
                                                                 Ee
nikolic.u: šta radiš?
        Ništa, ti?
nikolic.u: ništa nego hteo sam da te pitam da mi pomogneš da smuvam Mihu i Ninu
                  Dovoljno su sposobni i sami
nikolic.u: dobro ništa onda ćao
                                                             Ćaoo
Nakon ovoga shvatim da je vreme da krenem da se spremam za trening
                 

My badboyWhere stories live. Discover now