11.BÖLÜM

323 63 39
                                    

Yukarıdaki Anıl👆
Görünmüyorsa burdan bakabilirsiniz👇

Her kurtulduğunuzda daha büyük bir bela gelecek gibi hissettiniz mi? Kurtuluşun belanın içinde olduğunu hissettiniz mi? Aslında böyledir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Her kurtulduğunuzda daha büyük bir bela gelecek gibi hissettiniz mi? Kurtuluşun belanın içinde olduğunu hissettiniz mi? Aslında böyledir. Başınızda bela olmadan kurtulmuş sayılmazsınız. Biz kurtulmak istiyoruz. O yüzden başımıza her defasında yeni belalar,yeni düşmanlar gelicek. Ve biz herşey rağmen ayakta dimdik durucaz.

Veda Sereyli

Doğu ile beraber yemek için bişeyler almaya açık büfeye inmiştik. Doğu yemek konusunda çok uzmandı. Tanıştığımızdan beri bir kişiye yemek yaptırdığını görmemiştim.

Geldiğimizden beri o kadar seçici davranıyordu ki.

"Şunlar nasıl?"

"Onu doymuş yağ ile yapmışlardır. Almayalım."

"Peki şu patatesler."

"Hepsini aynı yağın içinde yapıyorlar. Çok sağlıksız."

Hadi ama! Geldiğimizden beri bir tek kepekli ekmek almıştık. Diğer ne gösterdiysem hayır diyordu. Kesinlikle Fast food almaya karşıydı zaten.

"Bak şu sebzelerden al." diye brokoli ve marul yığınını gösterdi. Yani Amsterdam da kuru fasulye beklemek benim hatamdı zaten.

"Et sever mi Gül?"

"Evet sever."

Özellikle Gülün sevebileceği şeylerden almaya çabalıyorduk. Canım arkadaşım neler çekmişti. O Haldunu bulduğum yerde parçalamak istiyordum.

"Şu biftekten al o zaman."

"Domuz eti olmasın?" hızla dönüp sorduğumda gülmeye başladı.

"Merak etme onun standı farklı yerde."

O gülmeye devam ediyordu bende tabağa birkaç tane biftek koyuyordum. Doğunun onay verdiği birkaç sağlıklı yemek ve içecek aldıktan sonra tatlı kısmına geldik.

"Dondurmaya ne dersin?"

"Biz yemekleri yiyene kadar erimez mi?" bence yerinde bir soruydu, haklıydım.

"Yemek yedikten sonra servis isteriz."

"Tamam" dedim ve çeşitlere baktım.

"Hmm. Anıl limonlu ve sakızlı sever. Batı da karışık yer. Bende vanilyalı ve üstüne fıstıklı alırım. Siz?"

FOBİWhere stories live. Discover now