-5-

849 104 32
                                    

Önümdeki kolamın pipetini dişlerimin arasında ezerek sohbetimize odaklanmaya çalışıyordum.İki gündür beş tane ağrı kesiciyle zor bitirdiğim ödevimi teslim etmiştim ve bugün daha iyi hissediyordum.Bu yüzden sonunda Chen ve Sehunla ders çıkışı Suho hyung'un cafesine gelebilmiştik ve Suho hyung da bize müjdeli haberi vermişti.

Taeyon noona ile barışmışlardı.O gün barda sarhoş halimizle onca söylediğimiz şeyin ona etki etmemesine sevinmiştim,bugün hiçbir şekilde konusunun açılmamasına da sevinmiştim çünkü gerçekten de saçmalamıştık.Ama daha saçma olanı ettikleri kavga gibi olan barışmalarıydı.

"Yani kapıya geldi ve özür diledi,direk barıştınız ve yeniden evlenmeye hazırlanıyorsunuz?"dedi Chen olayın saçmalığını idrak etmeye çalışırken.Yani ikisi de birbirinden inatçıydı,birinin diğerinin kapısına gelmesi şuan kafama göktaşı düşmesinden daha az olasıydı.

"İyi de ona çok kızgındın.Madem bu kadar kolay barışacaktınız niye düğünü iptal ettiniz ki?"dedi bu sefer Sehun.Hiçbirimiz olanlara anlam veremiyorduk.

"Ya perişan haldeydi kız,ne yapsaydım?Özür diledi ve barıştık işte." dedi bundan keyif aldığı oldukça belliydi ama ben biraz yalan attığını düşünüyordum.Taeyon noona bu konuda suçlu bile olsaydı asla perişan halde özür dilemezdi.Ki suçlu olduğunu da düşünmüyordum.Kimse düğünde her yerin siyah ve turuncu olmasını istemezdi herhalde.

"Düğünde her yerin siyah ve turuncu olmasını kabul etti yani?"Emin olmak için sordum.Bunun imkanı yoktu.

"Bu konuda hala konuşuyoruz ama ikna olmaya yaklaştı.Beyazdan kırık beyaza geçebildik.Yani düğüne kadar kesinlikle siyah ve turuncu olacak."dedi.Gülerek başımı salladım,gerçekten müthiş bir ilerleme kaydetmişlerdi.Taeyon noona nasıl isterse öyle olacaktı ve bu iyi bir şeydi.Ne olursa olsun barışmalarına sevinmiştim.

"Şimdi düğünü iptal ettiğinizi sanan herkese teker teker yine haber vereceksiniz.Düğün iptal olmadı diye."İşin en kötü tarafı buydu belki de.Herkesi en baştan aramak.Onlarca kişi düğüne gelince ikisine yargılayıcı bakışlar atacak,bu olayla ilgili laf sokacak ve üzerine pasta yiyip gideceklerdi.Çok sinir bozucuydu.

"Kimsenin haberi yoktu ki nişan attığımızdan.Niye arayacağız?"

"Yani siz ayrıldığınızı,düğünü iptal ettiğinizi duyurmadınız mı?"dedim doğru anladığımdan emin olmak için.Başını salladı.Derin bir nefes aldım,biz de boşuna ayrıldılar diye üzülmüştük.Kimseye haber vermediklerine göre gerçek anlamda ayrılmamışlardı bile.Geçen akşam boşuna Kai'yi oraya kadar getirtip ağzından laf almak için uğraşmıştık.

"E bize niye ayrıldık dedin o zaman?"diye kızdı bu sefer Chen.

"Yüzükleri çıkarmıştık çünkü."dedi Sugo hyung sanki anlattığı çok tutarlı ve mantıklıymış da biz anlamıyormuşuz gibi.

"Bu gidişle siz iki günde bir yüzük atacaksınız galiba."dedi Sehun yüzünü buruşturarak.

"Her ilişkide olur böyle şeyler ama üçünüz de sap olduğunuz için maalesef anlamıyorsunuz."Dedi ve omuz silkti.Bir ilişkim olmamasından gayet memnundum.Yerim gibi bir ruh hastasından sonra birini sevmeye korkuyordum biraz.Bugün bile iki tane ağrı kesici almıştım.Bakışlarını üçümüzün üzerinde gezdirirken gözü Sehunda takılı kaldı.

"Geçen akşamki kızdan haber yok mu?O kadar kötü geçmiş olamaz değil mi?"Barda işi pişirdiği kızdan bahsediyordu.

"Bekar hayatımdan gayet memnunum ben hyung,ilişki falan istemiyorum."

"Kız yanlış numara verdi değil mi?"diye sordu Suho hyung bu durum birkaç kez tekrarlandığından artık hepimiz neler olabileceğini az çok tahmin ediyorduk.

☄️☄️restless nights//chanbaek//☄️☄️Where stories live. Discover now