-15-

716 98 64
                                    

"Kazanmanın imkanı yok."dedim bilgisayarımın ekranına bakıp sırıtarak.Chanyeol yan tarafımdaydı ve üç oyundur bana yeniliyordu.

"Bence bahse girelim.Böyle boşu boşuna oynuyormuşuz gibi olmasın."
dedim onun morali bozuk ekrana kilitlendiğini görünce sırıttım.Eğer kazanırsam ki,üç oyundur ben kazanıyordum,mutlaka kazanacaktım ona istediğim bir şeyi yaptırabilirdim. Çok keyifli olacaktı.Ondan milyon tane şey isteyebilirdim.Düşünmesi bile çok güzeldi.

"Bence girmeyelim."dedi.Haklıydı, kazanacağımı bildiği için de girmek istemiyordu.

"Kaybedeceğinden korkuyorsun değil mi Yeol?"Onu kızdırmak için keyifli keyifli söyledim.

"Yani,çok iyi oynuyorsun oyunu.
Kaybedeceğimi bildiğin için girmek istiyorsun bahse zaten?"dedi elindeki oyun kolunun tuşlarına daha sert basıyordu ama bir faydası yoktu,ben kazanacaktım.

"Evet,kaybedeceksin."dedim,şimdi oynadığımız oyunda da yenilince de buna emin oldum.

"Madem bu kadar eminsin o zaman girelim bahse."dedi ve serçe parmağını bana uzattı.Gözlerinin içine baktım ve serçe parmağımı onunkine doladım.Tuhaf bir şeyler vardı ama bu sonucu değiştirmeyecekti.Bir hafta falan kölem mi yapsaydım onu,buzdolabını mı isteseydim,milyon tane şey yaptırabilirdim.

"Ne üzerine bahse giriyoruz?" Düşündüm,en çok istediğim şeyi biliyordum.

"Sana on beş tane soru soracağım ve sen de bana karşı dürüst olacaksın. Yalan söylemek yok.Kaçamak cevap vermek yok.Eğer bir yalanını sonradan yakalarsam iddia bozulur. Bir hafta kölem olursun."dedim.Yalan söylemesini istemiyordum.Yani belki hiçbirini yakalayamazdım ama bu konuda ona güvenmek istiyordum.

"Normal zamanda da sorsan söylerim?"

"Hayır,doğru düzgün cevap vermiyorsun hiçbirine."

"Neye doğru düzgün cevap vermedim?"dedi anlamıyormuş gibi.

"Götürdüğün buzdolabı?"dedim en basitinden aklıma geleni söyleyerek.

"Devam edelim."dedi ve beni yine atlattı."Eğer sen kazanırsan istediğin gibi her şeyi cevaplayacağım.Ben kazanırsam da yarın akşamki Cadılar Bayramı partisi için giyeceğin kostümü seçeceğim ve dans edeceksin."

"Nasıl olsa kazanamayacaksın ama yüzde bir ihtimal falan kazandın diyelim,uçuk bir şeyler istemek yok.
Böyle nefes alamayacağım şeyler giydirme bana."

"Zaten kostümü partiye giderken değil biz buraya döndüğümüzde giyeceksin ve bende de bir fotoğrafın olacak."Bir şeyler vardı.Garip bir şeyler vardı.Birden huzursuzlaşmaya başladım.Derin bir nefes aldım.Dört oyundur ben kazanıyordum zaten,çok kötü oynuyordu.Kazanmasına imkan yoktu.

"Anlaştık."dedim ve parmağımı çekip ekrana döndüm.Oyun kolunu yeniden ele aldı.Ben de yeni bir oyun açtım.
Kazanınca soracağım soruları düşünmeye başlayabilirdim.Bir sürü şey vardı ve ben seçmekte zorlanıyordum.

Buzdolabı olayını kesinlikle anlattıracaktım,bahsettiği sözde alerji olayını anlattıracaktım.Ailesiyle ilgili bir şeyler soracaktım,temizlik takıntısıyla ilgili bir şeyler soracaktım.Doğumgününü soracaktım ve neden tıp okuduğunu.

İlk yarı çok iyi gitti ve öndeydim.Her şey güzeldi.

"Kaybedeceksin."dedim keyifli keyifli sırıtarak.

"Umarım öyle olur."dedi oyun pek umrunda değilmiş gibiydi.Pek umursamadım bu halini.İkinci yarıya
başladık.

Ve benim çoğu zaman yanlış olan hislerim ilk defa doğru çıktı.Kötü bir şeyler hissetmiştim ve olmuştu. Kazanacağıma emin olduğum maçı kaybettim.İkinci yarıda öyle bir oynamaya başladı ki sinirimden ya bilgisayarımı ya onu parçalayacaktım. Açık ara farkla yendi beni.Bir anda ne yaptığını anlayamamıştım.Resmen aklımla dalga geçiyordu.

☄️☄️restless nights//chanbaek//☄️☄️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora