21.04.2020

36 3 0
                                    

Tin foarte bine de tine om micuț,esti singura persoana care crede in mine si tampeniile mele.

Știu câte minusuri ai, avem, dar știu și că ai bunătate în tine oricât de rea devii câteodată. Îți văd venele ieșind în relief când atingi apogeul, dar îți văd și puterea de care dai dovadă controlându-te. Știu că ești foarte vulcanică, impulsivă și nervoasă mai mereu, dar îți văd și progresul de a fi mai bine de atât. Știu că vrei și observ cât te chinui să gândești mai pozitiv în timp ce te lupți cu negativismul, dar nu ești singură în lupta asta. Sunt aici, lângă tine,in spatele tau analizând fiecare mişcare.
Au existat discuții, știu. M-am luat de tine de multe ori, știu, dar mereu mă uitam la tine și mă gândeam „Tu esti ceea ce eu iubesc". Nu sunt ușor de suportat, dar cu siguranță se merită să-ți semnezi testamentul pentru mine. Would you?
E foarte important să observi detaliile mici la o persoană si tu stii asta cel mai bine asta. Să o susții, să stii ce îi place şi cum îi place. Asta apreciez enorm la tine. Eşti singura persoană pe care am lăsat-o să mă cunoască pe mine, cu bune cu rele. Singura care m-ar înţelege și nu şi-ar face bagajele, gata sa renunțe.

|Now I know I have met an angel in person.|

ChaosTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang