Mr Removed

948 255 29
                                    

Cidden bunların çoğu idollerin gerçek seslerini göstermeye çalışıp gösteremiyor. Çoğu antiler de bunları kullanıp "Bak sevdiğiniz grubun gerçek sesleri ne kadar kötü" diyor. Bu videolarda arkadaki sesleri kısıyorlar. Onlar o müziği kısarken illaki idollerin sesi ya kısılıyor ya değiştiriliyor.

Mesela bu. Kızların sesi gidip geliyor.

Burda ise sanki robot söylüyormuş gibi. Ayrıca yine burda kızların sesleri gidip geliyor.

Bide bir karşılaştırma kitabında gördüm Twice ile Blackpink'in mr removedlerini karşılaştırıyor. Bunlar her ne kadar oynanmış olsa bile oturarak şarkı söyleyen bir insanla dans ederek şarkı söyleyen kişiler arasında tabiki fark olur. Twice'ın oturarak şarkı söylediği mr removedleri koymuş bide Blackpink'in dans ederek. Karşılaştırma yapıyorsanız  adeletli yapın.

Burda sanki sesleri yankı yapıyor gibi geldi. Ve yine arada bir robot söylüyor gibi oluyor.

Tekrar söylüyorum bu mr removedleri yaparken arkadaki sesleri kısalım diye idollerin sesleriyle oynuyorlar. Hem sesleri kötü vb. demeyin. Onlar o kadar seçmeden geçiyor. Sesleri kötü olsa hiç stajyer olarak alınırmı ya da idol olarak çıkarılır mı.

Oy vermeyi unutmayın ♡

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oy vermeyi unutmayın ♡

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 11, 2022 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

༄ » 𝗹𝗶𝘀𝗮 𝗮𝗻𝘁𝗶Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin