끝53끝

579 38 4
                                    


°Lara szemszögéből°

-Sajnálom! Nem volt okom erre a hangnemre. Kérem nézze el nekem, mert-kezdtem magyarázkodni.

-Nem kell a magyarázat. Láttam mennyi erőt beletettél az edzésbe.-legyintett egyet és felvette szemüvegét miközben papírjait olvasgatta.

-Akkor miért hívott be?-értetlenkedtem.

-Újítunk egy kicsit a munkáddal. Igaz elmúltál 20 éves, de anyukád beleegyezett, így döntést hoztunk.-húzta ki magát, ezzel hitelesebb formát mutatott, nem mint "anyám palija" vonalát. Bólintottam erre. Úgysem lett volna választásom. Majd véleményezek, ha nem tetszik valami.
-Szóval, elsősorban a srácoknak nehezére esik a fanjaikkal kommunikálni, mivel nem amerikaiak. Így ezentúl heti 3 órában tanítod Őket angolul, de Namjoon is besegít.-lapozott, s folytatta, miközben egy "hmm"-ögéssel reagáltam.
-A fiúk sok fotózáson fognak részt venni. Úgy gondoltuk, mivel meg vannak a szépség feltételeid, így a közeli céggel szereztünk kapcsolatot, ott fogsz helyt állni egy darabig.-úgy sorolta a dolgokat, mintha az időjárásról számolna be.

-Modell leszek? Vagy most félreértettem?-pislogtam, ahogy próbáltam felfogni. Valaki csípjen meg. Most nem álmodom, ugye?

-Pontosan! És még van valami.-emelte fel a kezét, míg kikereste a következő dossziéját. Lassan életem se lesz, nemhogy szabadidőm.
-Jiminnel ugye mész Los Angelesbe, de nem hozhattok feltűnést. Amint lebukik Jimin vagy kiderül a párkapcsolatok, azonnak kirúgunk a cégtől.-tette össze a kezét, jelezve hogy végzett.
Eddig is féltem ettől a dologtól, de köszönöm a "bíztatást"...

-A beosztásokat mikor kapom meg?-kérdeztem, tudjam mennyi időm lesz itt sürögni forogni.

-Nyugalom. Lesz heti egy szabadnapod. Az új beosztásokat pedig holnap átküldöm.-mosolygott sikeresen.
-Ami azt illeti a papírokat most kell aláírnod.-húzta a száját kínosan.

-Rendben. Mivel kapcsolatos?-ültem le ennyi állás és edzés után... Tényleg jól esett. Mintha megkönnyebbültek volna az izmaim.

-Modellkedés. Olvasd át alaposan.-tett le elém néhány papírt.

-Várjunk csak...-ráncoltam homlokom.
-Itt fehérneműben is kell pózoljak?-kerekedtek ki a szemeim.

-Úgy ám.-nevetett. Ezt tényleg ennyire lazán veszik? Pedig itt koreában az, hogy mutogatod magad eléggé lehajlasz a becsület listán.

-Ezt át kell gondoljam...-ráztam meg a fejem. Mi lesz, ha Jimin ez miatt fog elhagyni? Ez az én becsületemen múlik és az édesanyámén is.

-Nincs mit átgondolkodj. Ezt az anyukád már jóváhagyta.-ideges lettem, amiért bele ment ebbe az egészbe. Viszont nem tehettem ezért semmit. A kezem remegett, miután végig olvastam, majd megláttam azt a helyet ahol alá kell írni. Gyorsan futottak végig agyamon a gondolatok, de nem tudtam kitérni. SeJin rengeteg lehetőséget adott már. Elvégeztem egy sikeres tánc iskolát és a fiúk tanára lehetek, e mellett jóváhagyta a Jiminnel való kapcsolatom... Nem akar rosszat nekem... Mégis rossz közérzetem volt ez miatt. Nem volt itt senki SeJinen kívül. Nem mondta nekem senki, hogy jó vagy rossz döntést hozok. Csak egy válaszom lehetett. Igen vagy... Igen... Mert, ha nem vállalom el anyámnak okozok csalódást. Nem akarom Őt is elveszíteni. Rászorítottam a tollra és aláírtam.

-Lenne egy hatalmas kérésem.-haraptam ajkamra, majd átadtam a papírokat.
-Nem akarom, hogy ezt a részét Jimin megtudja. A becsületemen múlik. Titkolja az édesanyámmal. Kérem.-álltam fel és hajoltam meg, miképp tiszteletet adtam neki, egyben egy HATALMAS szívességet.

-Megállapodtunk.-állt Ő is fel, aztán kezet fogott velem.

Ezek után egyből Anyukámhoz tartottam, ki mint utólag kiderült épp konferencián van. Igaz, fel is hívhattam volna előtte, nemde? Aztán megláttam Jimin nemfogadott hívásait. Rosszul éreztem magam, mert titkolóznom kellett a kapcsolatunkban. Így nem hívtam vissza. Nem mellesleg tudtam, hogy hol fog keresni legelőször, épp ezért úgy döntöttem, hogy egy jó darabig nem megyek haza. Pontosabban csak kaját főzök Anyukámnak és SeJinnek. Azért amikor hazaérnek nekik már ne kelljen. Utána haza ugrottam, mert a macskámat is meg kellett etessem, bár meglepő volt ugyanis már készen volt ez a feladat.

Is this reality?! (BTS/Jimin ff.) /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now