끝55끝

527 39 15
                                    


Gyorsan elment az a néhány hónap, amit én több évnek hittem. Eljött az idő, hogy bepakoljak, pontosabban bepakoljunk és Los Angelesbe induljunk.
Hozzám átjött Suga és J-hope, hogy segítsenek, bár igaz nem kértem, hanem Ők erőszakoskodtak, biza segíteni fognak... Nem mondhattam 'nem'-et, úgyis bejutottak volna valahogy. Jimin már összekészülődött, mert mára nagyon sok elintézni valója volt, így majd éjszaka környékén betoppan ide a cuccaival.

-Hosokie! Ne nyúzzátok a cicámat kérlek!-nyavajogtam erőteljesen. Hát, nem azért, de melyik macska örülne ennek?

-Jól van... De hasonlít Yoongira!-táncoltatta meg szegény kis takarka állatot.

-Ezt azonnal vond vissza!-kerekedtek ki a szemei. A szörmók kiugrott J-hope kezéből, ki egyből utána ugrott vona, ha rá nem szólok.

-Yoongi, most direkt csináljátok ezt velem? Holnap indulok és még egy göncöm sincs bent!-mutattam az üres kofferomra.

-Ezt neki mond! A dögödet hozzám hasonlítja!-vont vállat miközben az emlegetett személyre nézegetett.

-Ha az szerinted egy dög, akkor te is az vagy!-nyújtotta ki a nyelvét rá... Most az óvodában élek vagy hol?

-Ne veszekedjetek, mert nem vihetitek haza!-mutattam a jószágra.

-Egyébként is! Miért minket kértél meg?-értetlenkedett Suga. Most komolyan? Erre inkább nem mondtam semmit... Csak felvetettem. Hogy lehet valaki olyan szerencsétlen, hogy térden állva könyörög, had maradjon itt aztán még neki áll feljebb?! Lehet aludt...

-Okés, én elkezdtem!-csaptam össze két tenyerem.

-Ohha! Állj le csajszi!-emelte fel kezeit az idősebbik macskanyúzó.
-A fehérneműkkel kezdjük!-topogott a komódomhoz, aztán egyből kihúzta. MI? NEM! NEM! NEM!

-Oppa!-állt el a lélegzetem, ahogyan elkezdett ott turkálni.

-Yoon! Ez 10-ből hányas?-emelte fel az egyik bugyim. Mindjárt rosszul leszek... Úr isten...

-Nincs olyan ami, kevesebbet takar? Mondjuk egy franci tanga?-húzta a száját, s Ő is ment volna kutakodni. Ezt nem csinálhatják!

-Fiúk!-a fejem szinte égett a szánalomtól. El sem hinnétek milyen érzés mikor ezeket fogdossák. Rosszabb, mintha a naplómba olvasnának bele. Ami persze nincs, de jó példa volt erre, na! Szóval arcom olyan szinten piros lett a szeméremkedésem miatt... Ne tagadjátok! Veletek is ez lenne! Próbáltam elhúzni kettőjüket. Kevés sikerrel.

-Ó, ez kib@szott szexi! Meg ez is!-maradt tátva a szájuk, ahogy a darabokat hajtogatták szét. Hihetetlen volt. Úgy válogattak és kutakodtak mindenhol, mintha ott sem lennék. Ezért végül ott se lettem. Úgy vert a szívem... Nagyon gáznak éreztem otthoniasságukat. Inkább a konyhába mentem és csináltam nekik kaját.
-Készen vagyunk!-húzták ki a szobából a bőröndjeimet. Csak 1 nagy volt és egy kisebb, de épp elégnek láttam.

-Gyertek, egyetek!-készítettem ki nekik az evőpálcikákat.

-Végre!-vágta le magát Suga.

-Tudjátok akkor, hogy a kis cicát hogyan kell etetni?-készítettem össze cuccait egy kosárba.

-Én biztos nem fogok rá vigyázni...-emelte fel a kezét Suga, miközben teliszájjal csamcsogott.

-Hülye! Még jó! Nem is lennél rá képes!-könyökölte oldalba Hoseok a másik rappert. Ajaj... Megint kezdik.

-Mielőtt ismét veszekedtek!-nevettem fel.
-Minden rendben lesz, ugye?-vontam Őket kérdőre. Összenéztek, majd egyszerre pillantottak rám.

-Nem!
-Igen!

Szerintem az igent mondta J-hope. Akkor biztos mimden renben lesz! Rendesen bezabáltak itt mindent, mondván "ne kelljen kidobni".
Fáradt voltam a mai fotózás, edzés és angol miatt. Lezsibbasztotta az agysejtjeim a sok férfi aki körül vesz. Most komolyan! Legalább a sminkesem vagy a stylistom lehetett volna nő! Annyival könnyebb volt, még mikor Krystal is itt volt. Jut eszembe! Kook kapcsolata érdekesen sikeredett. Az elmúlt hónapokban, nem JK-el beszéltem meg a dolgokat, hanem Taehyungnak segítettem, hogyan tudja kifejezni az érzéseit a kis maknae felé. Furcsa volt, de mintha egymásra találtak volna. Nyíltan nem is mutatják ki, mert félnek ezektől az érzésektől, de egy idő után beletörödnek. Biztos vagyok benne. V megkérdezte Jungkookot héjastól, hogy Ő meleg e. Mire a válasza kifejtve arról szólt: "Ezen gondolkoztam... Miután Krystal megcsalt, nem bírtam megnézni a nőket, ezért lehetséges, hogy homo lettem"
Na, itt úgy mint nektek, nekem is csattant állam a földön. Igen hosszú és érdekes hónapokat hagytam magunk mögött.

Mivel már az állatkámat is- akinek azóta sincs neve-elvitték, ezért egyedül takaróztam be, miközben Jimin kihűlt helyét bámultam. Mindenképp meg akartam várni és megölelgetni, majd elmondani neki mennyire szeretem. Szóval ittam egy teát, aztán ismét a rajzaimhoz keveredtem. Mostmár száz százalékig biztos voltam abban, hogy magamra varratom a "NEVERMIND" feliratot. Pont lesz annyi időnk, még fájni se fog munka mellett. Csináltam mégegy teát, felmentem a közösségi oldalakra. Utána néztem és Jihyun Jimin öccse! Jó, ez nem tudom, hogyan jött ide, de számomra egy felfedezés volt... Este 11 volt. A bögrém fülével játszottam. Fáradt voltam...  Csak, ha egyszer hajtom le a fejem, attól még nem alszom be, nemde?
Vagy mégis... Később arra keltem, körülöttem mozog a világ. Álmos szemeim fel pillantottak, s szerelmem arcát láttam meg.

-Hi...ányoztál...-simítottam arcára. Eddig menyasszony pózban vitt el az ágyig, míg le nem rakott rá.

-Nekem is iszonyatosan hiányoztál, szívem! De holnaptól a tied vagyok!-dörgölte össze orrunkat, miközben lefeküdt mellém.

-Jimin...-ásítottam nagyot. Egy "hmm"-ögés hagyta el a száját, s betakart mindkettőnket.
-Nem mondom elégszer, de szeretlek!-hajoltam közel ajkaihoz, így szemeit is láttam a sötétségben.

-Nem tudnálak téged nem szeretni...-hajolt Ő is közelebb. Ajkaink közt 1 centi lehetett. Így forró levegőnket egymáson érezhettük. Derekamra simított és testemet magához húzta közelebb.
-Aludj, édesem!-adott puszit vágyakozó számra. Ez után hozzám bújt. Lehelletét nyakamon éreztem.

-Jó éjt, szerelmem!-tettem állam buksijára.

Hey Guys! Szerintetek Lara jól tette, hogy nem nézte meg a bőröndje tartalmát? 😌❤

Is this reality?! (BTS/Jimin ff.) /BEFEJEZETT/Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora