6

1K 98 26
                                    

gözleri karşı yatakta uyuyan felix'te oylanıp duruyor, bir türlü doğrulamıyordu yattığı yataktan. araları soğuduğundan beri boğazının tam ortasında bir yumru vardı geçmek bilmeyen. onu böyle davranmaya iten neydi bilmiyordu fakat daha fazla bu şekilde olmak istemiyordu. çıkış öncesinden bu yana bir sürü zorluk yaşamıştı, hepsini atlatmıştı. grup da yükselişteydi ama changbin bunu nasıl atlatacağını bilmiyordu. hiçbir şeyden tat alamıyordu. iç çekti. öncesinde biri çıkıp 'felix'le aranız berbat bir hale gelecek' dese kıçıyla gülerdi muhtemelen.

huzursuzca yatağından kalkıp terliklerini giydi. kendinde bunu yapacak gücü bulduğuna şaşırıyordu. duygusal olarak bitik olmak fiziksel yorgunluğu da beraberinde getiriyordu çünkü.

sonra —odadan çıkmak üzereyken— karşı yatağa takıldı gözleri. felix kıpırdanıp duruyor, anlaşılmayan mırıltılar çıkarıyordu.

"rüya mı görüyor?" kaşlarını çatıp kararsızca yatağa yaklaştı. ter içinde kalan çocuğa uzandı eli, alnındaki tutamlar çok rahatsız edici duruyorlardı. onları oradan çekmek istedi fakat parmağı tenine değdiği an felix titreyerek gözlerini açtı. ikisi de donmuş halde birbirlerine bakıyorlardı.

"iyi misin?" diye sordu changbin. ardından elini çekip gözlerini kaçırdı.

"iyiyim," ses tonu kırıktı. bunu yutkunarak geçirmeye çalışan felix daha kararlı bir şekilde "bugün programım yok uyuyacağım." dedi. changbin'in artık gitmesini istediği her halinden belliydi.

"tamam o zaman. çıkıyorum ben." üyelerin çoğu dinlenecekti fakat kendisi hyunjin ile çekim yapmalıydı. içinden küfredip odadan çıktı.

deeper love • skzDonde viven las historias. Descúbrelo ahora