10

5K 305 255
                                    

Lisa sinirle bağırmıştı.

"Sanane be! Ne varmış sanki yüzümde?"

O anda herkes kahkahalar atmaya başlamıştı. Jiminde gülmeye başlayınca jungkookun aklına lisanın onun sevgilisi oldu dank ettiği an jiminin gülüşünden rahatsız (!) Olup belini sıkışmıştı.

Jimin gelen ani acıyla yerinde zıplamıştı. Jungkooka baktığında sinirle ona baktığını görmüştü. O an gözleri doluvermişti. Çünkü jungkook sevgilisi için yine jiminin canını açıtmıştı.

Jiminde sinirle tırnaklarını jungkookun belindeki eline geçirmişti.

Kahve saçlı elindeki tırnaklarla bir küfür savurmuştu sessizce.

Jimine üstten sinirle bakıp önüne döndü.

" jungkook bu kız senin ve jiminin (!) Arkadaşı galiba?"

Yoongi hyungun sorusuyla jungkook sadece bir baş sallamasıyla cevaplamıştı. Lisa ise sinirden morarmıştı çünkü jungkook sevgilisi olduğunu söylememiş ve jiminle çok yakınlaşmıştı. Ama yinede iki gün jungkookla konuştukları şeye söz vermişti. Jungkook ne yaparsa yapsın ona uyacaktı sonra ise...

Jiwoo aklındaki sinsi düşüncelerle lisaya ilerledi.

"Lisa yüzünde hiç bu kadar çok makyaj olmaması lazımış. Çünkü gideceğimiz yerde gerçek yüze izin varmış."

Lisa iyice sinirden morarırken sinirle konuştu.

" ne diyorsun sen be!"

" Diyorki yüzündeki makyajı silde gel. Gittiğimiz yerde sadece doğal insanlar kabul ediliyormuş. Doğayla iç içe olacağımız için. Sadece pudra ve ruj sürsen yeter."

Tae olay müdahele edip cevapladı. Lisa sinirle lavaboya gitmişti.

" Senin yüzünde makyaj var mı jimin?" Jungkook burnunu jiminin yanaklarına sürterek sordu minik bedene. Eğilip burnunu birazda boynuna burnunu sürtüp kokladı mis teni. Jimin jungkookun ani temaslarından titremişti elinde olmadan. Gerçekten jungkook düzeliyormuydu acaba? Eğer öyleyse jimin bu 2 hafta içinde jungkooku lisadan ayıracaktı. Ya da belki sadece bebek içindi?

"Yok sadece lipbalm var." diye yanıtladı jimin kahve saçlıyı.

Jungkook eğilip yüzünü jiminin yüzüne konumlandırdı.

"Yaa biraz tadına bakayımı?" Aslında jungkook izin ister gibi değilde emiretmişti. Küçük bedenin belinden döndürüp yüz yüze gelmelerini salladı. Sonra aniden dudaklarına yapıştı. Tadını alabilmek için şiddetle etmiyordu dolgun dudakları.

Jimin kalbi teklemişti, karar kılmıştı. Jungkook kesinlikle değişmişti. Jungkook ise dolgun dudakları emerken değişik hissediyordu iğreneceğine dolgun dudaklara aşık olmuştu. Lisaya ihanet etmişçesine bir his hissedeceğine, bundan hoşlanmış kalbi hızlanmış karnı kasılmıştı.

Nefes nefese ayrıldılar. Jk gözlerini kapatmış soluklanan jiminin yüzünde gezdirdi bakışlarını. Jimin inkâr edemeyeceği kadar güzeldi. Şişmiş kızarıkdolgun dudakları, utandığından kızarmış yanakları, minik burnu ve küçük gözleri. Jungkooku çok etkilemişti.

O sırada diğerleride ikiliye bakıyordu. Yoongi ve bo gum her ne kadar normal baksada diğerleri sırıtarak bakıyordu.

O sırada lisa kıvırtarak gelmişti jimin başını göğsüne gömdüğu jungkooka bakıp utanarak önüne dönmüştü. Gözleri şaşkınlıktan sonuna kadar açılmıştı.

"Aaağ!" Jin hyung korkarak kulaklarımızın zarını sikmişçesine bağırdı.

Sonradan hoseok hyungta çığlık atıp konuşmaya başladı.

  DO I LIVE ONLY?¿حيث تعيش القصص. اكتشف الآن