0.5

5.5K 426 569
                                    


"Saçları boka dönmüş."

"Zaten bok gibiydi."kahkaha atarak el çaktığımızda,okula giren kızı işaret ettim."Bu da sevgilisinden ayrılmış."

Kafasını salladı."Sevgilisi kendine iyilik etmiş."tekrar kahkaha attığımızda,Yoongi gözlerini devirdi."Sevgiliside mal gibiydi,ne iyiliği."Hoseok, tekrar kahkaha attığında onu dürttüm."Gördün mü?"

Beni hemen anlayarak, kafasını iki yana salladı."Bugün de gelmeyecek herhalde."yüzüm düştüğünde,ofladım.Hoseok bunu farkettiğinde,bana döndü."Sevgilisinden ayrılmış kız tribine girme."dudaklarımı istemsizce büzdüm."Sevgilim oldu da tribe girmem kaldı.."

Umutsuz vaka gibi konuştuğumda, Yoongi gözlerini telefonundan çekerek bana baktı."Lisa mal mısın?"

"Sensin mal."diye karşılık verdiğimde,tekrar telefonuna döndü.Üçümüz kantinde her zaman ki oturduğumuz masada oturuyorduk.Hoseok solumdaki sandalyede otururken,Yoongi sağ çaprazımda oturuyordu."Zil çaldı,hadi kalkın." Hoseok mırıldandığında,Yoongi ve bende peşinden ayağa kalktık. Okul her zamanki gibi sıkıcıydı ve ben sıkılmayı sevmezdim. Hoseok'la dalga geçtiğimiz kişi sayısı bile azalmıştı.

Merdivenlerden çıkarken gördüğüm kişiyle, bizimkilere baktım."Siz çıkın hemen geliyorum."Hoseok bir şeyler karıştırdığımı anlayarak,Yoongi ise umursamayarak bana baktığında,merdivenlerden çıkmaya devam ettiler. Üçümüzde bu lanet lisenin son sınıfında okuyorduk. İkiside benden  bir yaş büyüktü. Hoseok salağı sınıfta kaldığı için, Yoongi ise bir sene geç yazıldığı için benimle aynı sınıftalardı.

Ryujin beni gördüğünde,ne diyeceğimi anlamış olmalı ki sınıfın önünde beni bekledi. Bir alt sınıfımızda okuyordu  ama benim yançarım gibiydi. Ona gözlerimle koridorun sonunu işaret ettiğimde, birlikte oraya yürüdük. Kısa mavimsi saçları,omzuna dökülürken ona baktım."Halletin mi?"

"Hallettim.Gerizekalı zaten korkağın teki çıktı, ağladı zırladı hemen."

Tatmin olmuş şekilde güldüm."Ağzı sıkı değil mi?İyice tembih etseydin."beni rahatlatmak ister gibi güldü."Sorun yok,bana güven."bende güldüğümde kafamı salladım."Gelmemiş ama seninki."

Tekrar kafamı salladım,ama bu sefer üzgünce."Biliyorum, hastaymış sanırım"elimi omzuna koydum.Boyu yaşıtlarına göre uzundu ama yanımda biraz kısa kalıyordu."Hadi dersine git,azar yeme benim yüzünden."

O sınıfına giderken, hızlıca merdivenlerden çıkmaya başladım.Koridorun boş olduğundan anladığım kadarıyla, öğretmenler zili çalmıştı ve...ders fizikti.

Sınıfın önüne geldiğimde olacakları ön görmüş gibi bekliyordum. İçimden üçe kadar saydığımda, kapıyı tıklattım."Gel."

İçeri girdiğimde,Bay Park'ın bakışları bana çevrildi."Bende kim eksik diyordum."alayla güldü."Sınıfın şaklabanı Lisa eksikmiş. Ama şaşırmadım geç kaldığına. Geç yerine çabuk."sınıftaki birkaç mal gülerken,sinir olmuş şekilde Hoseok'un yanına oturdum.Yoongi ise bir arkamızda,yani en arkada uyukluyordu."Tükürdüğümün moruğu."Hoseok dediğim şeye gülerken,ters ters ona baktım."Komik mi?"

lie to me Where stories live. Discover now