"Sonsuz" Boşluk

5.9K 224 66
                                    

"YARDIM EDİN! KİMSE YOK MU LÜTFEN YARDIM EDİN BANA!"

Anlayamıyorum, buraya nasıl gelmiştim, bilmiyordum. Burası ıssız bir ormandı. Sadece ağaçlar vardı burada. Tek bir ses bile yoktu, benim umutsuzca yakarışlarımdan, bağırış ve çağırışlarımdan başka tek bir ses! Burayı daha önce gördüm. Hem de birçok kez. Ama benim burada ne işim vardı? Saatler geçtiğini düşünüyorum, belkide tüm ormanı dolaştım, ama hala aynı yerdeyim. Çok korkuyorum. Biraz daha gezmeyi düşünmüyorum değil ama çok da yoruldum. Üstelik aynı yere geliyorum. Ama sonuçta burdan çıkmak için can atıyorum. Bu yüzden yorgunluğumu unutmaya çalışarak yürümeye devam ettim. Belki de birileri vardır? 

" YARDIM EDİN. DUYAN YOK MU? KİMSE YOK MU BURADA? "

Olmuyor işte ya kimse yok ya da beni duymuyorlar.Ama benim yılmamam gerekir, eve dönmek istiyorum ailem çok endişelenmiş olacaktır. Ailem demişken yıkılmak üzere olan aileye ne kadar aile denirse. Neyse şu an benim bir yol bulup çıkmam lazım buradan. Bir saniye. Ben buraya daha önce gelmemiştim .Yeni bir yola geldiğime emindim .Yakınlarda bir yerlerden ses geliyor, bunlar gülüşme sesleri.Ama bu gülüşme sesleri, korku filmlerindeki korkunç kadınlarınki gibi. Hemen korkuya kapılmamalıyım. Belki oradakiler bana yardım edebilecek? Koşmaya başladım koştum koştum koştum. Bu da ne böyle ? Burası bir uçurum. Neler oluyor? Ses geldiğine emindim. Her neyse eğer buradan bir an önce çekilmezsem ,düşebilirim . O çok önemsediğim ailemi ve canım arkadaşlarımı (!)  bir daha göremeyebilirim. Düşündümde kimin umrumda ölmem. Saçmalama Rüya bu fikirleri nerden çıkarıyorsun .Senin bir dünyan var . Bir sürü arkadaşın . Seni çok seven bir ailen .Yakındaki bir yerlerden ses geldiğine eminim . Evet ,geldi, bir ayak sesi geldi . Sevinçten ne yapacağımı şaşırdım . 

"MERHABA MERHABA , BURADAYIM YARDIM EDİN ! "

Aman Allahım! Bu kadın bana çok benziyor . 

"SEN?"

"EVET BEN . "Diyerek ormanda duyduğum o korkunç kahkahalardan attı .

"SEN, BENSİN!"

"BEN, SENİN BU DÜNYADA VAR OLMANI SAĞLAYAN VE SENİN BU DÜNYADAN YOK OLUŞUNU SAĞLAYACAK KİŞİYİM. BEN SENİM ."

"NE DEDİĞİNİ ANLAMIYORUM , AMA BANA YARDIM ETMEN LAZIM . BURADAN ÇIKMAMIN BİR YOLU OLMALI DEĞİL Mİ ? "

"EVET , BİR YOLU VAR. "

Bunu söyledikten sonra üzerime doğru yürümeye başladı . Ayağımı biraz daha arkaya koyarsam düşeceğime emindim. 

"NE YAPIYORSUN ? BİRAZ DAHA İLERİ GİDERSEN DÜŞECEĞİM.! "

"BİR AMACA BAĞLANMAYAN RUH ,YOLUNU KAYBEDER.ÇÜNKÜ HER YERDE OLMAK , HİÇBİR YERDE OLMAMAKTIR. "

Son bir umutla yalvardım ama dediklerinden hiç birşey anlamadığım kadın , bana hızla yaklaştı ve beni,  o karanlık boşluğun sonsuzluğuna attı . 

Hayatımı Değiştiren GünOnde as histórias ganham vida. Descobre agora