Part 9

6.7K 217 6
                                    

*UROSEVA PERSPEKTIVA*

Skenirao sam njeno lice toliko ima njeznu kozu koja vapi da je neko dotakne. Dokoncentrisu me njene oci plave jos prvi dan. Jebote ko bi rekao da neko ko cuva ovce i zivi na selu izgleda kao andjeo. Nisam lud da bilo sta imam sa njom, ali blago onom ko zaroni rukama u njenu dugu plavu kosu. Ta pletenica da strane i kosa do kukova su nesto najljepse na curi, a kad se spoji sa plavim kosom tako je dobitna kombinacija. Ocekivao sam da cu morati da budem gad prema njoj,a zapravo imam osjecaj da je malo dotaknem slomio bih je. Boze pricam o njoj kao da je lutka, ali..

-" Veceras cu biti u gradu, ovo je broj koji mozes pozvati ako ti nesto zatreba."

Izgovorim dok ona skrene pogled nazad na sunce.

-"Mogu li ti vjerovati da neces zvati svog oca?"

-" Nakon sto me je stavio svoj zivot iza mog i gurnuo me tebi... Ne necu ga zvati."

Klimnem glavom i izadjem iz kuce. Ipak cemo uspjeti da budemo drugovi. Usao sam u auto i brzinski se nasao na mesto dogovora...

-" de si ti?"

Njen glas mi rasiri osmeh na lice, nisam zaljubljiv lik ali ova devojka je vatrena. Nisam dugo cekao trebalo mi je nesto da se istresem, neko ko znam da nece reci apsolutno ni rec novinarima i nece naskoditi mom "braku" u javnosti. Cim se nadjemo na krever bez ikakve predigre, zakucam se u nju i krenem sto dublje ulaziti. Falio mi je ovaj momak u meni...

-" Opasno si dobra"

Nisam ni znao zasto sam ovo rekao jer sam ja odradio ceo posao, zadihano legnem pored nje cisto da se vratim u normalu..

-" Gde si je upoznao?"

Ljubomorno je zagrizla usne sto me nasmije

-" U Grckoj..."

Kroz smeh kaze -"Nije dobra u krevetu kako si ocekivao?"

Klimnem glavom kao potvrda njenih rijeci.

-" Vidi se da je detence, prilicno sam ljubomorna jer je prezgodna"

Zaklopim oci zamisljajuci je istina je da je prilicno slatka, nekako neobicno simpaticna i nezna? Ok Urose batali se toga. Ustao sam se i obukao brzinski.

-"Navrati uvek,tvoj apetit ne mogu sve zene podneti"

Kratko je pogledam i izadjem iz kuce vozio sam sporije i razmislja o tome kako bi me otac mrzeo do kraja zivota da zna da sa njom planiram prijateljski zivot,da necu unistiti nikog, da je necu povrediti. Na nju onako krhu ne bih mogao dicu ruku i kraj. Usao sam u stan i zatekao je kako spava na sovi,skucena... Hladno je da spava bez pokrivaca.
Uzeo sam je polako u narucje pazeci da je ne probudim,, pokrijem je i ostavim da spava. Imam puno posla i radicu do jutra. Sad ce biti bolje kad sma upotpunio svoje potrebe.

Ozenjen princezom Where stories live. Discover now