Part 20

7K 227 2
                                    

Gledao je u mene i ni trena ne skida pogled,dok ja kad god pogledam u njega pravim se da to nisam uradila. Ocigledno je shvatio i bas zato sjedi u tisini nasprem mene i samo tako gleda u mene dok sjedi zavaljen u fotelji sa jednom rukom na bradi.

-"Kad sam te ozenio mislio sam da si svadjalica, kad sam te doveo kuci shvatio sam da si stidljiva devojcica,par dana nakon toga postala si slobodna i jasno i glasno kazes sta imas..."

Pogledam u njega praveci se da mi je sve jedno sto su nam oci spojene.

-" Zapravo sam shvatio da si i dalje previse stidljiva,samo vidis da sam ludji kad mi se suprostavljas."

Nakrivim glavu,kad bi ti samo znao koliko se nocu lupam o jastuk zbog svojih rijeci i koliko me sramota jer uvece kad ocu da spavam mora moj mozak da se podseti

-" Mislim da je sve do sad bilo po tvom,ali kao sto ti cuvas svoj obraz..."

Ostavim nedovrseno, a on ustane i pridje mi.

-" Ja sam musko,moji nagoni su mnogo drugaciji...  Verujem da si svjesna da neko te nagone mora da smiri"

Stavio je ruku na naslon tako da me ugnjeci u sofu dok stoji iznad mene.

-" Nisam bas strucna u tome, ali vjerujem da postoji nacin da sam sebi sredis nagone"

Odlucim da ipak budem drska,nocas cu se sramiti.  Zato se ispravim i svoje usne nacentriram odmah ispred njegovih da osjetim topao dah

-" Jesam li upravu?"

Nije cekao ni tren,a vec je silno zavalio moje usne i ni malo ne obracajuci paznju sto ne uspjevam da ga pratim ljubio. Utreniram se pa preuzmem stvar i gurnem ga na sofu,opkoracim ga nogama  i osjetim val blama kad shvatim gde se nalazi moje dupe u ovoj poziciji. Ali krenula sma i nisma stala nastavila sam ja njega da ljubim postavljajuci i brzi ritam od svog dok kukove ne znam ni sama zasto pomjeram po nekom svom nahodjenju. To izaziva cudan efekat po mene jer gotovo da osjecam  neku cudnu toplinu i kao da tijelu fali jako malo da krene da se trese i to od uzivanja.

Prekinem ovo,nisam dijete i znam kuda vodi. Potajno zelim to,da zadovoljim sebe i njega dok smo obuceni ali... Draze mi je sto je njogov izraz lica ovakav.

-"Neces me valjda ostaviti!?"

Bio je glasan dok ja popravljam svoju majicu i pogledam se u staklo cisto da vidim je li sve na svom mestu.

-"Estella!"

-" Gladna sam,rekao si da idemo na ducak,a vec je vreme za rucak"

-"Za kakvog sam se ja djavola ozenio?!"

S obzirod da cu ceo zivot provesti za opasno zgodnim milionerom, valjda zasluzujem da se malo igram? Ovo nisam ja ili mozda jesam samo nikad nisam imala hrabrosti da se poljubim,da se zaljubim i da volim bilo koga osim svoje majke. Gledam ga nervoznog kako kucka prstima, tek sad vidim koliko su te ruke savrsene.

-"Vas dvoje ste se gadno posvadjali?"

Ruso nas skenira i hvata biljeske.

-"Po svemu sudeci Estella je nesto zeznula jer se ponasa kao da je boli briga."

Pogledam u njega ne obaziruci se na Urosa.

-"Bracne svadje..."

Obrvama pokaze na Urosa i krece da se smije.

-" Gde idemo?"

Slegnem ramenima.

-"Ljubavi,gde idemo?"

-"Negde gde imaju dobre sladolede Ruso..."

Ljut je,boze trebam da se izvinem ja ne znam sta mi je bilo u glavi da to uradim ali njegov poljubac dok sam prikovana za staklo i  Marina ujedacica su glavni razlog. Poljubac mi se svideo, Marin me nervira jer on ide kod nje i blati mene kao zenu jer ocigledno zna da je ozenjen.

Ozenjen princezom Where stories live. Discover now