Part 13

6.7K 224 3
                                    

*ESTELLINA PERSPEKTIVA*

Ustajem oko 6. ujutru i shvatam da on u opste nije dolazio. Vrata su bila zakljucana,moj kljuc je bio na polici dok njegov pretezno bude u bravi. Potvrdim to kad provirim u njegovu sobu. Ovo je znacilo da slobodno mogu pustiti muziku i spremati dorucak,popiti kafu.  Izadjem na terasu luksuznog stana, ceo ovaj kvart je luksuzan jer  su zgrade ogradjeme,parking prepun skupih auta i iza zgrade je "mir"  nije pravi mir cim cujes buku auta, ali mali park, cvjece u basti ispred koje je odrzavao stariji covjek. Nisam upoznala nikog, ali sam cula od Urosevog vozaca da u ovoj zgradi ima teretana i bazen. Ako sam vec ovde mozda bih mogla da upoznam komsije, da se kupam,treniram... Nisam bas sigurna oko korisvenja teretane jer priznajem nikad prije nisam bila u teretanu.  Moram da se prilagodim,sad mogu ali za par dana cu poceti da ludim u stanu. Ajde sto zivot bogatih nije za mene, vec stalno sjedenje u stanu me ubija,posebno jer sam navikla na selo da uvek imam obaveza,da setam i uzivam u prirodi...
Vrata stana se otvore, a Uros ugaldje  udje.

-" Dobro jutro"

Kaze dok odlozi svoj sako na stlicu.

-" Nisi spavao ovde?"

Pogledam u njega, koji raskopca kravatu i na vratu ima ogromnu sljivicu, a na usni jos uvek trag crnenog karmina.

-"Imao sam puno posla juce."

Klimam glavom bez zelje da ga bilo sta pitam vise, nije moja stvar sta on radi i sa kim je. Mi i onako samo zivimo... Nesto kao cimeri.

-"Hoces kafu? Sad cu da spremim dorucak..."

-" idem da se istusiram, prijace mi cjedzena pomorandza ako ti nije tesko"

Odmah sam iscjedila pomorandzu i stavila je na sank, potom uzmem da napravim omlet sa povrcem. Kupila sam namjernica za ceo mesec juce samim tim sad imam zelju da eksperimentisem sa hranom. Dobar je sajt na internetu ta kulinarstvo, bar nesto da ucim dok sam sama u ovom ogromnom stanu.

-" Ovaj..."
Pocese se po glavi, pridobijajuci moju paznju.

-"Provaljen sam gde sam bio sinoc?"

Ostanem ozbiljna dok postavljam dorucak ispred njega.

-"I ti ces moci da uzivas u zivotu ali samo u pocetku nemoj da imas partnera, mislim da nijesi 100% sigurna ko moze da ocrni moje ime."

Pogledam ga i klimnem glavom.

-"Pazi da ti ne ocrnis moje ime"

Oh sad bih se udarila po glavi jer sam ovo rekla, zasto? Necu da ispadnem ljubomorna sto on uziva dok ja sjedim kuci i sto on vodi racuna da ga "zena"ne vara dok on nju vara.

-" Ona je povjerljiva i vec godinu  smo partneri... Sve devojke su povjerljive jer sam se licno za to postarao..."

-" Ne zelim da budem prevarena zena, imam 20 godina i ne treba mi da se razvlaci moje ime po novinama. Mislim da je svadba za milionera dovoljno podigla prasinu medija"

Zastao je zbunjen, sakrijem i ja svoju zbunjenlst zasto ovo pricam. Glupak zasto nije sakrio te modrice po vratu i obrisao karmin.

-"  Nisam znao da brines o tome..."

Uzela sam zalogaj hrane jer nisam ni ja znala da brinem

-" Procitala sam da sam sponzorusa u novinama, udala se za 10 godina starineg... Devojka sa sela koja zivi u Ameriku sa vlasnikom fabrike za avione,avio komapnije i svasta nesto jos. Nisam te istrazivala,ali izadju nase slike i clanci na portalima... Samo ne zelim da me dodatno uznemire ljudi koje ne pozanjem, ja nisam udata iz koristi vec prisilno..."

-" jesi li to vratila curu u sebi pre vjencanja?"

Ustanem se jer sam izgubila apetit, ostavim kreditnu karticu i racun ispred njega i pravac u svoju sobu.

-" Nisam ljubomorna, ali ako ja ne mogu da imam partnera da ne ocrnim ovaj brak,onda povedi racuna o tvojim partnerkama koje se ujedaju..."

Slegnem ramenima i pre nego bilo sta kaze udjem u sobu. 

Ozenjen princezom Where stories live. Discover now