2

134 11 0
                                    

Mikor haza értünk, megnyugodva láttam, hogy a mélygarázsban az összes kocsi meg van. Név szerint egy Aston Martin One -77, Ferrari 458 Italia, Lexus LFA, BMW - AC Schnitzer, Hammann California, Koenigsegg CCR, Maserati Gran Cabrio, és a személyes kedvencem, egy Lamborghini Reventon, meg amivel most állunk be, egy Lotus Evora S. De valami nem stimmelt, mert 3 motor is volt a garázsba.
- Ezeket te használod? - néztem rá kételkedve.
- Nem. Ezeket te fogod használni. Van egy Travertson V - Rex, Kawasaki Z 1000, Yamaha VMax.
- Wow!!! Ezek kurva jók!!! - azért van ennyi autója enne a tökfejnek, mert kis kora óta autó, és motor buzi... Egyébként, ő is személyi testőrként dolgozik, mellé besegít az itteni rendőröknek.
- Reggel 8:00ra kell bent lenned a megbeszélésen. Amit te jónak látsz, és biztonságilag megfelel, azt intézd el.
- Rendben. Köszi, de ha nem baj, menjünk be, mert éhen pusztulok. 
- Kaját azt csinálnod kell. Tudod nem vagyok egy konyha tündér... 
- Igen... Velem ellentétben. - kacsintottam rá, majd csak elkezd felém rohanni, így én is bele húzok, de azt viszont elfelejtettem hogy nincs nálam kulcs. 
- Ezt még lejátszuk... Most csak azért kegyelmezek meg neked, mert mindjárt éhen döglök...
- Ooo... Pedig azt hittem azért, mert én vagyok a világ legaranyosabb, legcukibb, legszexisebb leánya. De most össze törted a lelkem...
- Na... Azért ennyire optimista ne legyél.
- Nem vagyok optimista, csak nagy az önbizalmam. 
- Az látszik.
- Na de mit csináljak kaját?
- Szerintem csinálj palacsintát! - nézett rám kiskutya szemekkel.
- Na... itt a palacsinta buzi!!!
- Ja... Tudod, most úgy látsz mint Józsika, holnap meg mint Rózsika.
- Hát te tényleg hülye vagy! - röhögtünk. Mikor befejeztük a nevetést, hozzáfogtam a kajának, aztán mikor megettük, elmosogattam, majd elvégeztem az esti teendőimet, és lefeküdtem az ágyba, aztán egy pár perc múlva már aludtam is.

Másnap

Mikor felkeltem, és belenéztem a tükörbe, egy zombi nézett velem farkas szemet. Megmostam az arcom, kicsit emberi külsőt varázsoltam magamra, majd lementem a konyhába, benéztem a hűtőbe, és kivettem a hozzá valókat a szendvicsemhez. A konyhapulton egy cetlit találtam, amit elkezdtem olvasni.

Üdv Lizi! Elmentem dolgozni, minimum este 8:00ra itthon vagyok. A megbeszélésen ügyi legyél, és amit megbeszéltük tartsd észbe. Bárhová mész, cserélgesd a kocsikat, a biztonságod érdekébe! Puszi: Rózsika Józsika.

És kirobbant belőlem a nevetés. Aztán eszembe jutott a megbeszélés, 8:00ra kellene mennem, de már  7:45 van. Te szentséges gatya madzag, hogy a jó anyámba érjek oda?! Gyorsan felvettem a bakancsom, és a motoros dzsekimet, majd megcéloztam a mélygarázst, ott is a Lamborghinit. Bepattantam, kihajtottam az útra, és a gázra nyomtam. Kurvára nem érdekelt ha megbasznak gyorshajtásért, csak az időt néztem. Mikor kiszálltam, akkor volt 7:55, így van 5 kibebaszott percem felérni. Rohantam, mint az őrült, így nem is csodálkoztam rajta, hogy egy mellkasnak ütközök. Az illat ismerős volt, így mikor felnéztem Namjoon arcába, csak kicsit voltam meglepődve.
- Hát te? - kérdezte.
- Munka ügybe, de még talizunk a nap folyamán. - hadartam neki, és még időbe kaptam el a liftet. A lift tükrébe beállítottam a hajam, bár a csaj, aki velem volt, elég furcsán bámult. De ahogy jobban megnézem magam, tényleg nem kelthettem valami bizalomgerjesztő látványt.... Fekete szerkó, ami ráadásul bőrből van, világos kék haj, pisztoly, bilincs, adóvevő, szóval tényleg elég érdekes látvány lehettem. Egyszer csak a csajszi megszólalt. De az a hang.... Legszívesebben lelőttem volna a gecibe.
- Láttam hogy neki mentél Jooninak. Remélem bocsánatot kértél, és ajánlom hogy ne lássalak meg a közelébe, mert megjárod. Ő az enyém!
- Hú cicababa! Te aztán nem kertelsz. De most mondok én neked valamit! Nekem ne mond meg mit csináljak, mert kibaszottul megjárod, bármikor foghatom a pisztolyt, oszt' lelőhetlek a gecibe. Jobb ha nem húzol fel te agyatlan ribanc. Inkább öltözz fel rendesen, mert ez egy munkahely nem a sarok kicsi szívem!!! - ezzel sarkon fordultam, és kiléptem a liftből, mert megérkeztem a megfelelő emeletre. Mikor megtaláltam a megfelelő ajtót, bekopogtam, majd egy "gyere" után beléptem.
- Jó reggelt! Ne haragudjon a késésért, nem fog többet előfordulni. - hajoltam meg egy bocsánat kérés kíséretében.
- Magának is jó reggelt! Nincs semmi baj, ilyen bárkivel elő fordulhat. - mosolygott rám.
- Köszönöm igazgató úr!
- Nos, akkor kérem a részleteket, mert szeretném biztonságba tudni a fiaimat.
- Nos. Szeretném elkérni az összes terem kulcsát a dormét is bele értve. Az összes személy listáját a BigHitből, és azokét, akiknek a kulcsok megvannak.
- És ez miért kell?
- A kulcsok azért, hogyha valami gond támad, akkor én is betudjak menni. A személyek listája, azért, hogy utánuk nézhessek.
- Rendben, délutánra megkapja. Ha van kedve, elkísérhetem a fiúkhoz.
- Rendben, köszönöm. - ezzel elindultunk a srácokhoz. De arra nem gondoltam hogy ilyen gyorsan megtalálják őket.

Look out! - Vigyázz! [ Kim Namjoon fanfiction ] ÁTÍRÁS ALATT!!!Where stories live. Discover now