Hospitalet

92 3 2
                                    

(Y/Ns synsvinkel)
Jeg åbner øjnene og får øje på Taehyung han smiler til mig og kommer hen og sætter sig ved siden af mig. "Hej Y/N jeg elsker også dig" siger og læner sig ind mod mig og vores læber mødes.
Jeg sætter mig op og kigger rundt. Jeg ligger i et rum med hvide vægge, hvide møbler, hvidt loft og er selv iført en hvid hospitals kjole. Jeg havde drømt om Tae igen. Da jeg kigger ned får jeg et chok der sidder nemlig nogle mærkelige slanger i min arm. Ved siden af mig står der en maskine som bipper. Hvad fanden laver jeg egentlig her?.
Døren går op og der kommer en læge ind. Hun er tynd har blondt hår og iført en kittel. Hun kigger overrasket på mig "du er vågen?!" Siger hun højt og går over til mig. Jeg nikker. Hun tjekker maskinen som bipper og tager en mobil frem og taster noget ind.
(Jungkooks synsvinkel)
Jeg sukker og stirre på mig selv i spejlet. Lige siden Y/N blev indlagt i torsdags har jeg ikke haft lyst til at lave noget, jeg aner ingenting og ved endnu ikke om hun overlever. Det vi sidst fik afvide var at hun sov og var i kritisk tilstand.
Jeg går ud på badeværelset og børster tænder midt i det hele kan jeg høre min mobil brumme inde fra mit værelse af. Jeg spytter tandpastaen ud og løber derind. Hver gang min mobil ringer for tiden ryger min puls op fordi jeg tror det er hospitalet men det er altid en eller åndsvag sælger eller nogle fans som på mystisk vis har fået fat i mit nummer. Jeg kigger på displayet der står bare et nummer, jeg sukker og tager den. "Hallo?" Siger jeg "hej det er Loona nede fra hospitalet af jeg ringer for at sige at.." min puls ryger OP som aldrig før Y/N er død nu det slut tænker jeg. "Y/N er vågnet og hun har det godt" siger sygeplejersken "undskyld hvad vi kommer med det samme!??" Siger jeg overrasket og lægger på. Jeg hopper glad op og ned og løber ud af døren og ned for at fortælle det til drengene.
Vi køre nok et par kilometer for hurtigt da vi er på vej til hospitalet men altså vi er bare så glade eller de fleste af os er.
(Y/Ns synsvinkel)
Døren går op og pigerne kommer ind. Mina er den første ovre hos mig og hun krammer mig glad. "Kæft du gjorde os bange" siger Jisoo og sætter sig i fodenden af sengen. "Hvor er Maria Sofia?" Spørger jeg og kigger rundt på dem "hunnnn...ville ikke med" siger Jisoo "hun er stadig lidt sur men det går nok hun bliver altid god igen" siger Sana. Mina og Jisoo nikker.
Døren går endnu engang op denne gang er det drengene. Jungkook kommer løbende over til mig og hopper glad op og lægger sig oven på mig mens han krammer mig. "Ohhhg du må aldrig gøre sådan noget igen din idi@t jeg elsker dig meget" mumler han.
Heyy armys jeg er tilbage tro det eller ej🤪Jeg undskylder for ikke at have postet i hundrede år!! Og undskylder også for dette lidt boring kapitel!🥺 Tak for søde kommentarer og igen undskyld ventetiden havde ikke motivation men det har jeg nu pga. alle jeres søde kommentare🥰

Kim Taehyung min nye soulmate💛Where stories live. Discover now