Dårlig samvittighed

98 4 1
                                    

(Jimins synsvinkel)
Jeg vågner eller bliver vækket af at nogle slår mig med en pude, det er Y/N.
"Jimin vågn nu op for helvede!" råber hun. Jeg sætter mig op. "Jeg er vågen" svarer jeg. "Har du set hvad Maria Sofia har lagt op på insta?" Spørger hun "næhh..." svarer jeg mens jeg går ind på Instagram. Jeg behøver ikke at scrolle særlig længe før videoen af mig og Y/N der kysser dukker op. Mine øjne bliver store da jeg begynder at læse kommentarerne. "Du bliver nødt til at snakke med hende" siger Y/N "hvad? Hvorfor mig?" Spørger jeg "fordi hun hader og ignorer mig" svarer hun. "Hun hader sku da mig lige så meget" svarer jeg og sukker. Y/N rejser sig "Jimin du bliver nødt til at prøve alligevel alle hader os lige nu og det er en kæmpe skandale vi er ude i vi ender jo med at blive smidt ud af vores bands" siger hun. Hun har jo ret. "Okay okay jeg gør det" svarer jeg.
(Maria Sofia's synsvinkel)
Jeg sidder ved caféen Jimin og jeg aftalte at mødes ved og venter. Jimin kommer ALTID for sent. 12 gange tjekker jeg mit ur. ENDELIG får jeg øje på ham nede for enden af gågaden. Han smiler da han når hen til mig. "Hej og undskyld jeg kommer for sent" siger han og sætter sig på stolen overfor mig. "Det fint" svarer jeg og kigger ned. Vi sidder i stilhed og venter på vores kaffelatte kommer.

Han rømmer sig. "Øhmm jeg øhhh ved ikke rigtig hvad jeg skal sige det jeg gjorde var forkert og du har ret til at være sur så længe du vil" siger han. Jeg sidder bare helt stille. "Hvad skal jeg sige?" Spørger han. Jeg svarer ikke.  "Hvad vil du have mig til at sige?" Spørger han. Jeg kan mærke vreden komme. "Ingenting" svarer jeg "ingenting? Hvad mener du med det?" Spørger han, han lyder irriteret. "Jeg vil ikke have dig til at sige noget for lige meget hvad du siger ændre det ikke på hvad du har gjort, og jeg ved godt det irriterende at jeg bare er sur, men selvom du siger undskyld og jeg tilgiver dig så er jeg stadig sur over hvad du gjorde og jeg er ked af det, ord ændre intet" svarer jeg med tårer ned af kinderne. Pludselig tager han mine hænder og fletter sine fingre ind i mine fingre. Mine hænder er næsten dobbelt så store som hans. Han græder også. "Jeg ved godt undskyld ikke ændre noget undskyld er kun til for at falske mennesker kan få deres dårlige samvittighed fjernet jeg elsker dig Maria du er den mest fantastiske pige jeg nogensinde har set og jeg fortryder inderligt hvad jeg gjorde og jeg ved godt det ikke er nogen undskyldning, men jeg var fuld, hvis jeg ikke havde været fuld havde jeg aldrig kysset Y/N" siger han.
"Jeg ved godt hvad der er rigtigt og hvad der er forkert men jeg vælger altid og gøre det forkerte derfor ender jeg i dårlige situationer" - Jimin
Heyy nyt kap ude sry jeg ikke er aktiv🥺💞

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jul 03, 2020 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Kim Taehyung min nye soulmate💛Donde viven las historias. Descúbrelo ahora