Videoen

93 4 0
                                    

(Y/Ns synsvinkel)
Næste morgen pakker jeg mine ting lige efter jeg er vågnet, hospitalet ville gerne have at jeg blev natten over. Jeg går ned i receptionen og bliver tjekket ud af hospitalet. Jungkook har lovet at hente mig men han kunne først komme klokken 10 pga. af hans morgen træning. Jeg kan bare ikke klare at lægge inde på det hospital endnu en dag, så jeg beslutter mig få at gå hen til gågaden hvor alle butikkerne ligger.
Jeg er nået hen til butikkerne og er allerede godt igang med at shoppe og kigge ind i butikkerne. "Ej se det er Y/N fra Everglow" siger en pigestemme bag mig, jeg vender mig og smiler til hende og hendes veninde. "Årh ja har du ikke andre kærester at stjæle eller andre forhold du skal ødelægge?" Spørger den anden pige mig om og de begynder at gå og støder ind i mig.  Jeg stirre efter dem og undre mig.
Jeg går videre og opdager hvor mange underlige og onde blikke jeg får. Hvad sker der? jeg sukker og går ned mod der hvor Jungkook sagde at han holdte. På vejen der ned går jeg forbi en gruppe piger. Jeg smiler bare til dem. "Du fandme en dårlig ven tænk at du engang var min bias i Everglow" siger en af pigerne. De andre griner og giver mig beskidte blikke inden de går.
Jungkook står med ryggen lænet op af sin bil da jeg kommer. "Hey" siger han og tager min bagage "heyy" svarer jeg og sætter mig ind på forsædet af bilen. Jungkook sætter sig ind og vi begynder at køre og snakke. "Det var vildt underligt alle gav mig bare dræber blikke seriøst og de sagde onde ting til mig jeg forstår det bare ikke?" "Har du ikke set det?" Spørger Jungkook.
Jeg tramper op af trapperne og ind på Maria's værelse. "Hvad har du gjordt?!" Råber jeg. "Hvad?" Spørger hun bare og lader som ingenting "du har jo postet en video af mig og Jimin der kysser nu hader alle fansene mig" siger jeg irriteret.
Heyy sry for et kort kapitel💗

Kim Taehyung min nye soulmate💛Where stories live. Discover now