Videoen del to

90 3 0
                                    

Efter festen

(Maria Sofias synsvinkel)
Jeg løber ud af salen og kan fornemme alles blikke. Jimin løber efter mig og råber mit navn. Fuck ham fuck Y/N og fuck det her. "Maria vent nu kan vi ikke godt snakke?!" Råber Jimin "nej gå ad helvede til" råber jeg tilbage og stopper op. "Du ved at du betyder alt for mig og du er min første rigtige kæreste så hvordan fanden kan du finde på at gøre sådan noget?" Spørger jeg og mærker tårerne presse på. Han er stille og stirre bare på mig. Pludselig trækker han mig ind til ham, han stinker af alkohol og parfume. Han mumler noget men jeg kan ikke høre hvad det er, men jeg kan høre at det ihværtfald ikke er en undskyldning. Jeg trækker mig fra ham "er der noget du vil sige?" Spørger jeg og kigger ham i øjnene. Hans øjne flakker frem og tilbage så han er nok fuld "øhm ja skal vi ikke bare gå tilbage til festen?" Spørger han glad. Jeg ryster på hovedet af ham og begynder at løbe igen fuck dig tænker jeg på vejen.
Jeg låser døren op og går ind. Jeg er den eneste som er her de andre piger er stadig ved festen. Klokken er mange så jeg beslutter mig for at gå i seng. Lige inden jeg går i seng bipper min mobil jeg vender mig om og tager den på displayet står der ukendt nummer. Jeg åbner beskeden og ser at det er en video. "Holy sh*t!" Udbryder jeg da jeg ser videoen. På videoen kan man nemlig se Y/N og Jimin der kysser. "Det var så lidt" står der i en besked under videoen. Jeg overvejer hvad det mon kan betyde? Mener personen at jeg burde være taknemmelig over at kunne se kysset om og om igen? Jeg ser videoen en sidste gang måske skulle jeg få min hævn?. Jeg gør det. Et klik og videoen er ude.
Heyy nyt kap:) dette er Maria Sofias synsvinkel hvor man kan se hvad der skete mellem hende og Jimin efter kysset og hvordan videoen er blevet lagt ud💞 håber det gav mening🤞🏻

Kim Taehyung min nye soulmate💛Where stories live. Discover now