-22-

456 29 16
                                    

Тейонг махна тениската на японеца и я захвърли някъде из стаята, продължавайки да го целува навсякъде. Юта стенеше тихо под него, а това още повече подлудяваше русокосия, който не беше никак способен да се въздържа и да бъде нежен с момчето по него.

Юта хвана края на блузата на Тейонг и я дръпна нагоре, искайки да се отърве от нея. Тейонг се изправи, колкото да махне ненужния плат от себе си, след което жадно сля устните си с тези на японеца, изпивайки въздуха му.

- Господи, Юта, неустоим си! - отвърна Тейонг щом се отдели от целувката и сложи ръката си върху издудината в панталона на японеца, като започна леко да масажира, карайки го да изстене тихо.

- Т-те-йонг... М-моля те.

- Какво има, Юта? За какво ме молиш? - подразни го русокосия, като бавно започна да маха дънките му.

- Знаеш какво искам.

- Не, не знам. Ще ми кажеш ли? Иначе няма как да изпълня желанието ти.

- Искам те. Искам да те усетя в мен, мамка му! Моля те!

- Нямаш си и на представа от кога искам да чуя тези думи. - Тейонг се отърва от дънките, а съвсем скоро и неговите бяха някъде из стаята.

- Но, моля те, бъди нежен. За първи път ми е и... - японеца бе прекъснат от устните на Тейонг. През това време русокосия махна боксерките на Юта, а след това и своите.

- Ще бъда максимално нежен. - отвърна му корееца, когато се отделиха от целувката и нежно погали бузата му.

Русокосия леко се изправи и вдигна единия крак, започвайки да поставя пеперудени целувки от петата към бедрата.

Юта отвори очи и веднага ги разшири, когато видя размера на члена на Тейонг. Беше наистина голям и определено щеше да боли много. Преглътна шумно, но след това изстена тихо, когато усети устните на корееца върху вътрешната част на бедрата му.

Тейонг постави три от пръстите си пред устата на червенокосия, който го погледна странно, не разбирайки какво иска да направи.

- Навлажни ги!

Юта кимна и лапна пръстите, като ловко увиваше езика си около тях. През това време русокосия засмука кожата му на няколко места, след което се отдели и започна да го гледа с обожание.

Лижеше пръстите му умело и за миг русокосия си представи какво ще е, ако Юта увива така езика си около члена му, което го накара да се възбуди още повече. Истината беше, че Тейонг всъщност почти не бе пиян и много добре осъзнаваше какво прави в момента и знаеше, че има доста голям шанс японеца да го намрази след това, но желанието да усети близостта му беше по-силно от него.

WolfWhere stories live. Discover now