-36-

448 23 27
                                    

Хечан седна в скута на Марк и се отърка грубо. Целуна го, а чернокосия вкара езика си в устата му, обхождайки цялата му устна кухина. Наслаждаваше се на тихите въздишки, които излизаха от устните на по-малкото момче. Стана от стола, карайки Хюк да увие краката си около кръста му. Дори за секунда не се отделиха един от друг. Харесваше им да усещат близостта на другия.

Марк нежно постави Хечан на леглото и се отърва от ризата и дънките му, като целуваше всяка част от тялото му. Рижавокосия ги обърна и също махна дрехите на по-големия. Махна и боксерките му и леко облиза главичката на члена на Марк, след което се усмихна и го пое целия.

- Х-хюк...

- Хьонг, искам те в мен.

Марк веднага послуша малкото момче и ги обърна. Хечан започна да навлажнява три от пръстите на чернокосия, докато той си играеше със зърната му.

- Давай.

- Сигурен?

- Напълно.

Марк вкара единия си пръст. Искаше да бъде нежен, но Хечан бе прекалено възбуден и нетърпелив. Както и самия той. Прибави и втори пръст, а скоро и трети.

- Хьонг, м-моля те. Много те искам.

- Готов?

- Вече имам чувството, че ти не си готов.

- Просто не искам да те нараня. Искам да знам дали си напълно сигурен.

- На сто процента. - усмихна се Хюк и го целуна за кратко. - Давай.

- Добре.

Марк бавно навлезе в Хечан, който само се усмихна. Беше толкова хубаво да усеща Марк в себе си.

- Моля те, по-бързо.

- Т-толкова си тесен.

- М-марк...

- Много ли те боли?

- Обичам те.

- И аз те обичам, Хюк.

Двете момчета отново се целунаха, увивайки езиците си един в друг. Силен стон се отдели от устните на рижавокосия. Марк бе уцелил сладката му точка и се опита отново да го направи.

Изведнъж всичко изчезна...

Марк се изправи рязко. Избърса избилата студена пот по челото му разроши косата си, тръгвайки към банята. Трябваше да се оправи с проблема си.

WolfWhere stories live. Discover now