Dave📱

3.1K 73 2
                                    

06. 08.

-Kinga figyelj, mutatok valamit. -kopogtam be az eddig, közös szobánk ajtaján.

-Hagyj! -szólt vissza

-De kérlek. Ezt nem csinálhatod örökre. Hisz tudod, hogy sajnálom. Borzasztóan! És...

-Nem Dávid! Nem tudom, megcsaltál, honnan tudnám, hogy tényleg ,,sajnálod, borzasztóan,,. És mire megyek azzal? -nyitotta ki az ajtót- Semmire, ezzel nincs jóvá téve semmi.

Rosszat tettem, tudom. És tényleg sajnálom. De Kingával nehéz szót érteni. Viszont mióta Renivel beszélt azóta nem láttam sírni, ami jó jel.

Lehet, hogy cseszettül fáj neki. Miattam. De legalább már nem sír. Mert igen, Kinga is tud gyenge lenni, miattam, ami viszont nekem fáj cseszettül.

És ez az egész... nem is úgy történt mint ahogy ő tudja. Van egy baromi erős csaj a munkahelyemen aki kézizik hobbiból.

Amikor blúz van rajta nem látszik, hogy tiszta izom. Nekem meg egyépként sincs semilyen izmom, szóval... értitek. A lényeg, hogy ő mióta nálunk dolgozik ,,érdeklődik,, irántam.

És mikor vissza utasítottam az neki nem tetszett. Ezért mikor nagyban bejelentettem, hogy Kingával megyek színházba -tegyük hozzá ezt csak a barátaimnak mondtam, és ő nem az- akkor megvárta míg Kinga ide ér és akkor lekapott.

Próbáltam ellenkezni, de nem ment. Amikor elakartam tólni ezt kihasználva úgy tett mintha tapiznám. Abban a pillanatban mikor elengedett, kirúgtam. De sajnos Kinga ezt már nem várta meg. Mért is tette volna. Egy balfasz vagyok.

Ennek már 3-om hete. Mikor felvetettem az ötletet, hogy menjünk a gimis osztállyal valahova csak lepuffogott. Ezt két hete tette. Azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy kibékítsem. Vagy elmondjam neki mi is történt.

Zsoltinak mondtam el először, de így is ő volt a második aki megtudta. Azzal a különbséggel, hogy ő a színtiszta igazságot. Renivel is beszéltem, bár nehéz volt. Nagyon mérges volt rám. Aztán mikor sikerült lenyugtatni elmondtam neki is mindent.

Azóta nem beszél vele Kinga.

Zsolti tanácsára elkezdtem edzeni is. Mivel azt mondta, hogy az, hogy egy csaj ilyet tett velem az szánalmas. És sajnos egyett kell vele értsek. Tényleg az vagyok.

-Kinga, csak hallgas meg! Nem hazudok, tudod, hogy neked nem tudok. Vagy ha mégis, azt te észre vennéd! -mondtam, hátha.

Nagy levegőt vett, mintha vissza tartaná a sírást, de nem ő nem akart sírni és ha jobban ismered, ő nem a sírást hanem a kiabálást tartotta vissza.

-Oké. -egyezett bele, aminek szívből örültem.

Elmondtam mi történt igazából, hogy a csaj mióta akar tőlem valamit, azt, hogy kézizik én meg egy erőtlen férfi vagyok, és hogy tényleg tiltakoztam, de ő azt félreértette. Azt is elmondtam, hogy kirúgtam, meg, hogy azóta gyúrok.

Először nem hitte el és kiabált is, de utána lenyugodott és átgondolta. Marha szerencsém volt, mert elhitte nekem így újra jóban lettünk.

-De ettől függetlenül, ma még a kanapén alszol! -jelentette ki. Én nem akartam vitatkozni ezért belementem, akármennyire is gyűlőltem már a kanapét!

SZJG-Új Élet | ✔Where stories live. Discover now