16. BÖLÜM

1.3K 122 20
                                    

TAO~BAEKHYUN

"...Sonra ayrıldık. Sıra sende."

Baekhyun Tao'nun ve Luhan'ın anlattıklarından sonra Sehun'un ailesi ile seviyeli bir ilişkiye girmişti. Kafasını sallayıp anlatmaya başladı.

" Sözümü kesme öncelikle Tao. Bu anlattıklarımı sadece sen biliyorsun. Kris benim abim geçen yanıma kanıtları ile birlikte geldi. Ben hiç fark etmedim çünkü o zamanlar gerçekten çok küçüktüm. Fakat Kris beni gördüğü zaman anlamıştı. Ben 6 yaşında iken evden kaçtım. Annem ve babamı görmeden doğmuştum. Ama Kris bana hem anne hem baba olmuştu. O gün Kris'e sinirlenip evden çıkmıştım. O gün Chen'in ailesi ile karşılaştım. Beni yanlarına aldılar onlarla büyüdüm zaten Kyungsoo ile o zamanlar tanıştım. Kris'i unuttum haliyle...

    Bu arada yavaş yavaş Chen'e farklı duygular besliyordum. Ya da ben öyle sanıyordum. Ona aşık olduğumu söylediğimde çıkmaya başlamıştık. Fakat bir süre sonra ona olan aşkım köreldi. Ondan ayrılmak istedim. Izin vermedi. Chen bana karşı zaafı olan biriydi. Ondan ayrılmak istediğim zaman sinir krizleri başlamıştı. Düzelmeye başladığında ondan ayrılıp Kyungsoo ile Kore'ye taşındık. Orda bulmuştu. Ama izimi bir şekilde kaybettim ama burda da buldu beni...

Beni bulduysa Chanyeol'ü de bulur. Herşey için geç olabilir bu...bu ikimiz açısından da kötü..."

Tao Baekhyun'un konuşmasından sonra ona sıkı sıkı sarılmıştı.

" Lütfen Baek aklına kötü şeyler getirme..."

Aralarından uzun bir sessizlik olmuştu. Bunu bozan kapı sesiydi. Tao yerinden kalkıp kapıya doğru gitti. Kapıyı açtığında hızla içeri giren kişi tarafından yer ile seviyeli bir ilişkisi olmuştu.

"Yah! Chanyeol insan gibi girsene, hey Baekhyun'u nereye götürüyorsun. Chanyeol çocuk üstüne mont bile almadı. "

Sonlara doğru sesi kısılmıştı. Çünkü onu dinleyen biri yoktu. Baekhyun olmadığına göre burda kalmasının da bir anlamı yoktu. Montunu giyip dışarı attı kendini...

Ayakları onu yine onu o uçurumun kenarındaki banka getirmişti.

KAI~KYUNGSOO

" Bebek seç"

Kai Kyungsoo'yu çocuk yetiştirme yurduna getirmişti. Kyungsoo'nun bir çocuk istediğini biliyordu. Sonuçta Baekhyun gibi bir çocukları vardı ve o kesinlikle bir çocuk değildi.

"Kai sen ciddi misin?"

Kai başını sallayıp Kyungsoo'yu onaylamıştı.

"İşlemleri hallettim geriye seçmen gereken bir adet çocuk kaldı. "

Kyungsoo ve Kai karşıdaki odaya girmişti. Onlar içeri girdiğinde bütün çocuklar oyun oynamayı kesmiş onlara odaklanmıştı. İçlerinde sadece bir tanesi onları takmıyordu. Kyungsoo o kızın yanına gitmişti.

"Merhaba genç bayan"

" Meyhaba"

" Senden bir şey isteyebilir miyim?"

Küçük kız başını evet anlamında sallamıştı. " O zaman şu karşıda gördüğün kişiye baba ve banada baba demeni istiyorum"

" Neden?"

Küçük kız şaşkın bir şekilde sormuştu.

" Çünkü artık sen bizimle geleceksin. Yoksa gelmek istemiyor musun?"

"Sanıyım geliyim çünkü buyda canım sıkılıyoy kimse benimle oyun oynamıyoy..."

Kyungsoo Kai'ye dönüp sadece gülümsemişti. Kai mesajı aldığında müdürün yanına gitmek için dışarı çıkmıştı. "Ismin ne küçük bayan"

Bir Kutu Şekerleme   {Baekyeol} |#Wattys2015|Where stories live. Discover now