Bolum 4

912 48 30
                                    

Jungkook:

Bu gun yine siradan bir gundu.Labartuvarda oturmus deneyler yapiyordum.Belki bu size siradan ve onemli olmayan birseymis gibi gelicek ama aslinda isim zor bir isdi.Saatlerce mikroskopla calismak,dnalari incelemek,canlilar uzerinde arastirma yapmak hem beyni, hem de gozleri yoran bir aktifiteydi.Ama isimden memnundum.Kucuklukten beri hayvanlari ve biolojiyi cok sevmisimdir.Bu yuzden buyuyunce cok calistim ve arastirmaci oldum.Bu is aslinda baya fazla gelir getiriyordu.Cunki kral bu tur islere onem verirdi.Yeni turlerin oyrenilmesi ve hastaliklarin daha kolay sifa bulmasi uzre calismalarimiz halka da yardim ediyordu.Ben ozellikle de insanin beyin yapisi ve dnasiyla ilgilenirdim.Gercekten insanin yasayis ve hayatta kalma tarzi cok ilgincti.Biz kurtadamlara benzerdi ama tabi ki farkimiz coktu.

Is suremin bitmesine az kalmisti ve eve gitmek icin heyecanliydim.Ne de olsa meleklerimi gorucektim.Onlar benim mutluluk kaynagimdi.

Yoongi...Onu cok seviyordum.Daha kucuklukten ona vurulmustum.Oyle narin ve guzeldi ki.Benim olmasini istiyordum hep.Ailem fakir oldugu icin babasi onu bana vermek istemiyordu.Evlerinin yanindaki bahceye gelip gizlice bulusurduk.Babasi bir kere bizi gormustu ve bana cok pis dayak atmisti.Hala o gunu dusundukce her yerim aciyor.Ama Yoongi icin deyerdi.

Buyuyup labaratuvarda calismaya baslayinca hersey degisti.Yaptigim deneyler ve arastirmalar sonucu yuksek miktarda para elde edince ve unlenince Yoonginin babasi bana ilgi duymaya basladi.Daha sonra ise melegimle evlendik.Evlendigimiz gun cok mutluydum.O kadar ugras sonucu bir birimizin olmustuk.Benim omegam olmustu...

Yakin bir zamanda ise hayatimin en mutlu haberini aldim.Baba oluyordum.Yoongi hamileydi.O zamandan sonra uzerine fazla titremeye basladim.Sanirim o da ilgiden bikti artik.Ama ne yapa bilirim ki sevdigim insandan cocugum olucakti.Yoongi beni en mutlu insan yapmisti.Hamilelik onu daha da sirinlestirmisti.Su an karni belirgin degil daha ama yuzu daha bir tombullasti.Ah bir de tripleri var ki hic gormek istemezsiniz.Hamilelikten dolayi sik sik sinirleniyor ama hala sirin oluyor.Su an erken oldugu icin kiz mi erkek mi bilemiyoruz.Benim icin fark etmez aslinda.Ne olursa olsun saglikli olsun.

Is saatim bitince eve gidicem ve o daha belirgin olmayan karnini opup cocugumla konusucam.Daha sonra o bal dudaklarini opucem.Onda en sevdigim ozellik zengin olmamiza ragman babasi gibi para duskunu olmamasi.Ona istedigini almasina izin veriyorken bile beni dusunup masraf yapmiyor.

Is saatim bitdi nihayet eve gide bilirim derken ordu komutani Taehyungun beni cagirdigini duydum.Yanina gitdim ve ne oldugunu sordum.

"Jungkook bolgemize bir insan girmis.Askerlerden biri yakaladi.Ne yapicagimizi bilmedigimiz icin senin yanina getirdik"

"Benim is saatim bittdi ama bu onemli bir konu.Tamam getirin su insani"

Bolgemize giren insani gordugumde biraz duraksadim.Bir erkekdi ama kisa ve narin bir erkekti.Yuzu ve bedeni cok guzeldi.Cocuk gibi sirindi.Sarilip hic burakmamak istiyordun.Ama bunlar beni ilgilendirmez.Ben evliyim ve hamile bir esim var.Benim esim herseyden daha guzel ve sirindi.

"Insani deney masasindan birine goturun.Ben ilgilenicem onunla.Krala haber verdiniz mi?"

"Evet Jungkook kralin haberi var.Sadece bu gun yogun oldugu icin buraya gelemiyicek ama yarin buraya mutlaka gelicegini bildirdi.Su insan konusu ilgisini cekmis"

"Anladim.Sadece bir az konusucam ve bilgi almaya calisicam"

Askerler insani biraktiktan sonra ciktilar.Ben de gerekli islemleri yaptim ve uyanmasini bekledim.

Bir sure sonra insan uyandi.Onunla konusmaya calistim.Adi Park Jiminmis ve 22 yasi varmis.Buraya  bizi rahatsiz etmek icin degil de merak etdigi icin gelmis.Normal her bura gelen insan gibi.Fotografciymis ve buranin guzel manzarasini cekmek istemis.Dediklerini not aliyordum.Kral buraya gelince bilgileri vericektim.

Daha fazla yapa bilecegim bir sey yoktu zaten bu yuzden konusmayi kestim ve ordan ayrildim.Gercekten de korkmusa benziyordu.Normalde asla insanlara acimam ama sesi oyle aglamakli cikmisti ki bir an acimistim ona.Ama yine de birsey yapamayacagim icin cok takilmamistim bu konuya. Artik burdan sonrasi benim degil kralin isiydi.Kral isterse oldurur,isterse deney olarak kullanmamizi ister,isterse de serbest birakirdi.

Bu bolumde bir az Yoonkooktan bahs etmek istedim.Yoonkook shipinin aski boyle basliyor ve sonra da evleniyorlar.Umarim bolumu begenirsiniz.

My AlphaWhere stories live. Discover now