Evie Queen

5 0 0
                                    

Naam:
Evie Queen

Bijnaam:
E (bij vrienden
Blueberry Princess

Geslacht:
Vrouw

oude afdeling: villian

Leeftijd: 17

Seksualiteit: Bisexual maar vind vrouwen lekker ookal doet ze alsof ze Heterosexual is vanwegen haar moeder.

Uiterlijk: Sophia Carson

Uiterlijk: Sophia Carson

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Persoonlijkheid: Evie kan een beetje verlegen zijn, ze is ijdel en dat is iets wat je kunt zeggen door naar haar te kijken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Persoonlijkheid: Evie kan een beetje verlegen zijn, ze is ijdel en dat is iets wat je kunt zeggen door naar haar te kijken. Ze is heel intelligent, maar ze verbergt het en doet dommer. Ze is een lief en aardig meisje. Ze is aardig en een echte flirt. Ze is charmant, maar kan heel sluw zijn.

Krachten: Intelligentie, onberispelijk gevoel voor mode, uitstekende naaister, ze kan drankjes maken en met een enkele kus kan ze iemand verliefd laten worden. En ze heeft een stukje van de tover spiegel waar ze van alles mee kan.

Familie: Evil Queen. Vader is onbekend

Verleden: Evie krijgt van jongs af aan te horen dat ze de perfecte prins moet vinden. En dat was waar ze zich mee bezig hield. Ze maakt zichzelf mooi en ontwerpt kleding om een ​​perfecte prins te vinden. Maar ze realiseerde zich dat ze meer was dan alleen een mooi gezicht toen ze 10 jaar oud was, en dat er meer in het leven was dan de mooiste van allemaal. Ze merkte al snel dat ze van scheikunde hield en het gebruikte om make-up te maken, althans dat zei ze tegen haar moeder.

Sterke punten: Meestal haar geheim om heel slim te zijn. Haar flirtvaardigheden en haar magische spiegel.

Zwakke punten: In de buurt zijn van veel vreemden. Nieuwe plaatsen. Als je probeert haar goed te maken ze kan het niet en wilt het niet.

Likes: Schoonheid, jongens, flirten, haar magische spiegel, appels, naaien, schoonmaken, kookchemie, mode, make-overs geven, het eiland.

Dislikes: Weerbarstige wenkbrauwen, als haar magische spiegel weggenomen wordt, houding van meisjes en jongens die denken dat ze beter zijn.

Quote: "You had me at prince. My mom's a queen, which makes me a princess."
"I can fix that with some gloss and some blush."
"Please. My mom taught me how to apply blush before I could talk. Always use upward strokes."

Cloe_Riddle
(De andere komen er aan)

random stuffWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu