Ella of Arendelle

5 0 0
                                    

Naam:
Ella of Arendelle

Bijnaam:
El

Geslacht:
Vrouw

oude afdeling: Royal

Leeftijd: 17

Seksualiteit: ze weet het niet

Uiterlijk:

Uiterlijk:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Persoonlijkheid: Ella is een behoorlijk serieus meisje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Persoonlijkheid: Ella is een behoorlijk serieus meisje. 'Don't let them in don't let them see be the good girl you always have to be'. Dat is letterlijk hoe Ella is. Ze zal zich niet snel openstellen voor mensen, ze is verlegen en gebruikt nooit haar krachten rond vreemden, ze probeert goed te zijn en iedereen te helpen.
Maar als ze eenmaal opengaat, is ze het liefste en meest zorgzame meisje dat je je kunt voorstellen. Ze is echt loyaal en is de moeder van de vriendengroep. Ze is echt verantwoordelijk en zal niets te gek maken. Maar ze is iemand die uiteindelijk ja zal zeggen tegen iets geks, als ze voor je openstaat, kun je haar pushen totdat ze ja zegt. Ze wordt niet snel boos. Ella is een verlegen meisje als het gaat om vreemden, nieuwe plekken en grote evenementen. Ze heeft iemand nodig die begrijpt dat het goed is en dat er niets mis kan gaan, ook al betekent dat dat ze haar hand moet pakken en haar naar het ding moet trekken waar ze niet naar toe wil.

Krachten: zelfde als haar moeder alleen vind ze het nog super lastig om het goed te controleren.

Familie: Elsa en haar vader is onbekend

Verleden: Ella is bang voor haar krachten. Toen ze erachter kwam dat ze ze had, werd ze wakker in een bevroren kamer van 7 jaar oud. En ze werd er bang van. En het gebonk op de deur was nog enger. Maar het was alleen haar moeder die de deur probeerde te openen. Maar we weten allemaal dat eerlijk en deze krachten gaan niet samen. En de kamer verstijfde steeds meer. Gelukkig was haar macht zwak en niet het hele koninkrijk bevroor, het was alleen de kamer en de buitenmuren.
Elsa was op tijd bij Ella en ze gaf Ella meteen handschoenen. Ze zei dat ze ze nooit uit moest doen, tenzij ze zouden werken aan het gebruik van de krachten.
Na 4 jaar was Ella niet meer bang voor haar krachten, maar ze heeft niet de volledige controle. Ze is niet eens in de buurt om alles te ontdekken wat ze kan doen.

Sterke punten: Liefs, familie, vrienden

Zwakke punten: Angst, woede en vuur.

Likes: Sneeuw, koude, warme chocolademelk, het lied over de rivier.

Dislikes: Zwemmen, grote groepen vreemden. Uitgaan. Grote avonturen.

Quote: "Don't let them in don't let them see be the good girl you always had to be. Conceal dont feel dont let them know"
"No! Don't touch me! Please. I don't want to hurt you"
"It's time to see what I can do. To test the limits and break through"

Cloe_Riddle

random stuffWhere stories live. Discover now