Charlet de Vil

8 0 0
                                    

Naam:
Charlet de Vil

Bijnaam:
Charlie
Char

Geslacht:
Vrouw

oude afdeling: outsider

Leeftijd: 16

Seksualiteit: ze heeft nooit liefde gevoelt dus weet ze het niet.

Uiterlijk:

Uiterlijk:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Persoonlijkheid: Charlet is een lief en eerlijk meisje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Persoonlijkheid: Charlet is een lief en eerlijk meisje. Ze is grappig. Verzorgend en loyaal. Maar ze kan echt afhankelijk zijn van anderen. Ze is bereid haar leven te riskeren voor haar vrienden. Ze is heel slim. Ze is dapper en erg nieuwsgierig. Maar ze kan verlegen zijn en wordt erg snel nerveus.

Krachten: Uiterst intelligent met elektriciteit. Ze kan autorijden en motorrijden. Ze kan spreuken opvangen, maar probeert ze niet te gebruiken. Ze kan niet echt zwemmen alleen hondenpeddel zegmaar

Familie: Cruella de Vil. Vader onbekend

Verleden: Als kind zag haar moeder haar meer als een soort slaaf dan als kind. Ze heeft er nooit echt iets aan gedaan, maar ze vond het zeker niet leuk. Ze doet alles wat haar moeder haar opdraagt. Charlet is in het verleden gepest omdat ze alles deed wat haar moeder haar ook vertelde en andere kinderen maakten daar grapjes over. Ze was alleen te bang om voor zichzelf op te komen. Haar moeder vertelde haar dat honden haar zouden doden, haar zouden achtervolgen en haar keel zouden scheuren. Dat honden, hondsdolle lastdieren zijn. Ze heeft nog nooit een hond ontmoet, maar ze is echt bang voor ze.

Sterke punten: Haar intelligentie, de geheime schuilplaatsen. Vrienden.

Zwakke punten: Ze wordt snel nerveus. Ze komt niet altijd voor zichzelf op. Ze is fysiek niet sterk. Haar zelfvertrouwen is erg laag. Ze kan naïef zijn. Ze is hoogtevrees.

Likes: Ze houdt van elektriciteit. Dingen bouwen. Tekenen, haar moeder helpen met modeontwerpen.

Dislikes: Wordt gebruikt door haar moeder. Klein voelen (niet in lengte maar ja als mensen haar 'klein' maken), onzekerheid. Haar moeder.

Quote: "Yeah. Let's just say we don't get a lot of belly rubs."
"This thing is a killer! It's gonna chase me down and rip out my throat! This is a vicious, rabid pack animal!"
"She's a dog expert. A dog yellerer. Why are you holding him? He's gonna attack you!"
"Mom said they're rabid pack animals who eat girls who don't behave."

Cloe_Riddle

random stuffWhere stories live. Discover now