「❛0.6|❝hiç kimse bir Slytherin'i asla tamamen tanıyamaz.❞」

1.5K 109 209
                                    

•düzenlendi•

☾_Saweetie&GALXARA | sway with me

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

☾_Saweetie&GALXARA | sway with me

Harley, Harley

iyi okumalar ♡

「❝hiç kimse bir Slytherin'i asla tamamen tanıyamaz.❞」

28 Ekim 1972 | Cumartesi

'İnsanlar sanırım Slytherin'leri fazla sabırlı sanıp bizle uğraşmakta bir sakınca görmüyorlar ama çok büyük yanılıyorlar.'

Bu aralar günlerim sıradanlık sınırına uğrayıp geliyor. Cadılar Bayramı da yaklaşıyor yaklaşmasına ama bu bile beni mutlu edemiyor. Bazen sabrım sınanıp duruyor fakat sabrım ne kadar dayanabilir diye merak ettiğim için hiçbir şey yapmıyorum.

Sanırım olayı başlatıcak küçük bir kıvılcım ya da küçük bir konuşma bile artık sabrımın bitmesinin habercisi olabilir ve sanırım o küçük kıvılcımın bir aleve dönüşmesi için baş gösterdiği gün, bugün.

Yatakhanede benden başka Wallace ve Macnair vardı. Macnair şaçları gibi kızıl 'habeş' kedisini kucağına almış, tüylerini düzeltiyordu. Wallace ise yatağına sırt üstü uzanmış benim de arada yaptığım gibi o da muhtemelen tavana gözünü kırpmadan bakıp hayatı sorguluyordu.

Macnair sesli bir nefes alıp yavaşça kedisini yatağın yanından sarkıtıp yere bıraktı. Tek ayağını yatağından sarkıtıp yatar pozisyona geçtiğinde ise bize bakmadan kin dolu bir sesle "Sizce de Perks fazla olmaya başlamadı mı? Bana kalırsa çoktan çizgiyi aştı." dedi. Evet sabrımın sınanmasına neden olan kişi Perks'ti ve sanırım birazdan o kıvılcımı başlatan konuşma yapılacak.

Algie Perks. Gryffindor'un burnu havada Slytherin'leri eziklemeye çalışan kızı.

Geçen hafta kimseye zararı olmayan Hufflepuff'ları bile çileden çıkarıyordu.

Kızı Hogwarts'ın boş koridorlarında birinde görsem yapıcağım ilk iş o arşa çıkmış burnunu duvara sürterek indirmek olur ama işte, bir türlü denk gelemiyoruz.

Hogwarts'ta anlaşamayan binalar var, tabi ki. Slytherin ve Gryffindor'un kuruculardan beri anlaşamadığı konular var. Hufflepuff'la Ravenclaw'ın arası da limoni ama Slytherin ve Gryffindor'un arasındaki rekabet öyle büyük ve ezeli ki Ravenclaw'la Hufflepuff'un bozuşmaları göze çarpmıyor. Zaten onlarda göz önünde bulunmaya hevesli değil.

Ha birde benim asla anlamlandıramadığım bir konu var. Tamam, binalar düşman olabilir ama o iki binanın neredeyse tüm derslerini ortak yapıp hangi problemi nasıl çözmeye çalışıyorsunuz.

𝐭𝐡𝐞 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐲 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐨𝐟 𝐜𝐚𝐥𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚┃𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐮𝐬Where stories live. Discover now