love shot (soukoku)

833 49 103
                                    

Dazai Osamu x (Fem)Nakahara Chuuya

"Pşşt, Chuu-chan, bak burada nelerim var!" Dazai yaramaz gülüşüyle sırıtarak Chuuya'yı çağırıyordu. Henüz reşit olmadığı için eline vermedikleri çıplak diyebileceğimiz kadınların fotoğraflarıyla dolu dergiyi çalmıştı ve birkaç dakikadır mafya lobisinin köşesinde bir şeyler karıştırıyordu.

Chuuya bir görevden dönmüştü o sırada, yorgundu, sırf Dazai çenesini kapatsın diye sesini çıkartmadan yanına geldi. Dazai sırıtarak derginin kapağını ona kaldırınca iç çekti Chuuya.

"Dazai, ben bir kızım. Biliyorsun, değil mi? Senin bel altı sohbetlerinden zevk falan almıyorum."

Mafyaya ilk katıldığı zamanlarda Chuuya kaba hareketleri ve giyim tarzıyla Dazai tarafından erkek damgası yemişti, hayır, Dazai onu gerçekten erkek sanmıştı. Chuuya ona kızdığında ise kendini Chuuya'nın kadınsı bir vücudu olmadığını söyleyerek savunmuş, Chuuya'nın cevabı ise "On beş yaşındayım, büyüyorum." olmuştu.

Dazai elindeki dergiyi kameralardan saklarcasına aşağıda tutarak Chuuya'ya çevirdi. Erotik bir poz veren bikinili kadının yüzüne Mori Ougai'nin kafasının fotoğrafını kesip yapıştırmıştı ve bu iki genç için de komikti. Güldüğünü saklamak için elini ağzına götürdü Chuuya ama güldüğü bariz ortadaydı.

"Hoşuna gitti senin de, değil mi?" Sırıttı Dazai.

Chuuya gülümsemesini bir çırpıda yüzünden silip başını çevirdi. "Sadece bir anlığına komikti, tamam mı?" Gencin elindeki dergiyi alıp kapattı ve yanına koydu. "Şimdi beni rahat bırakıyorsun. Yorgunum, dinleneceğim."

"Hıı, tamam." Omuz silkerek arkasına yaslandı Dazai. Çoktan Chuuya'nın odasını karıştırmıştı bile.

Bir süre sonra odasının halini gören Chuuya sadece iç çekti. Kapıyı tekrar kapatıp Kouyou'nun odasına yöneldi çünkü o an o odayı toplamakla uğraşamazdı.

"Şu Dazai'den nefret ediyorum. Ölüp gidemedi bir türlü." Yastığına sarılarak yürürken söylenmişti. Tek istediği huzurlu bir uykuydu.

***

Chuu-chan, ben gerçekten ölmeye karar verdim! Mükemmel bir şekilde hem de. Beni öldürmeye gelmek ister misin? Konum atıyorum!

Birkaç kalpli emoji ve konum vardı bu mesajın altında.

Bir de, ben mafyadan ayrılmadan önce, edindiğin tüm yeni arkadaşlarını öldüren bendim. Hepsi sinir bozucuydu. Ölmeden önce bunu söylemem gerektiğini düşündüm.

Bir de, bir de! Çok seksi bir kadın oldun, Chuuya! Gelip benimle intihar etmek ister misin?

Ya da belki de sadece beni öldürürsün!

Arkadaşlarını öldürdüğü kısmı tabi gerçekti ama tamamen Chuuya'yı yanına getirmek için söylemişti. Doğru düşünüyordu elbette, Chuuya hemen orada bitmişti. Camı tekmeyle kırarak içeri girdi ve doğruca ayakkabısının tabanını Dazai'nin midesine doğru çarpmıştı. Dazai ayakta kalınca düşürmek için tekrar vurdu, onunla beraber yere düştü. Üzerine oturmuş, boynunu sıkıyordu adamın.

"Evet, evet! Seni öldüreceğim. Eski şarabımı açacağım gün nihayet geldi."

Dazai, tepki vermeden gözlerini kapattı. Bu sefer gerçekten ölüyordu. Nefes alamıyordu, öleceğini hissetti, kendini karanlığa teslim etmeye hazırken boynundaki eller gevşedi, öksürdü.

Üzerinde oturan kadın yumruğunu sıkarak kahverengi saçların yanına vurmuştu. Bununla beraber zeminde çatlaklar oluştu. "Senin yüzünden... Senin yüzünden hep yalnızdım!" Dişlerini bastırdı birbirine. "Senin arkadaşların oldu, seni seven ve sayan insanlar var ama sen hala intihar diye tutturuyorsun! Böyle olmandan gerçekten nefret ediyorum, biliyor musun?"

Tiny BoxWhere stories live. Discover now