2.Bölüm

1.5K 25 4
                                    

Sabah kalktığımda Yasin, Nisa ve Cemal Can kalkmış Coconat yiyorlardı. Yasin diğerleri için kızarttığı birinden bana uzatırken coconatıma aç aç bakan Cemal'e kıyamayıp ona verdim ve biraz nehirde yüzmeye karar verdim ama Barışta oradaydı hemen gidip yanına oturdum.

"Selam Barış"

"Selam"

"Neden tek oturuyordun gelseydin yanımıza"

"Tek başıma daha iyiyim."

"Senin tercihin ama bak ne diyeceğim lütfen  beraber göle atlayalım."

"Tamam Hadi."dedi Barış gülerek yan yana durup üçe kadar saydık ve atladım ama sudan çıktığımda Barış yanımda yoktu atladığım yerden tebessüm ederek bana bakıyordu.

"Of Barış beni kandırdın."dedim, dudaklarımı hafifçe büzerek o sırada Barışta suya düştü ama ardında Gülen bir Cemal bırakmıştı.

"Oh Barış Hakettin bunu"dedi Cemal

"Teşekkürler Cemoş Oh hakettin Barış Efendi."
dedim bir yandan ise sinsice sırıtıyordum.

"Öylemi Eflin Hanım"dedi Barış ama bir yanda bana su sıçratmaya başladı bende hemen ona karşılık verirken daha fazla dayanamayıp sudan çıktım ama o sırada araç gelmişti bile mecbur barışla iki ıslak olarak araca bindik ama parkura geldiğimizde hala ıslaktık ve titriyorduk. Seromoni için sıraya girdiğimizde birazda olsa kurumuştuk.

"Evet Arkadaşlar Ödül oyununa Hoşgeldiniz."

Herkes alkışlarken Acun bey konuşamasına devam etti.

"Öncelikle Gönüllüler ile başlamak istiyorum. Eflin Bakıyorumda Barış ile buraya ıslak gelmişsiniz."

"Evet Acun Abi öyle olmak zorunda kaldık. Yarışa gelmeden önce göle girmeye karar verdik ama çıktığımızda Araç gelmişti el mahkum böyle gelmek zorunda kaldık."

"Teşekkürler Eflin."

"Asıl Ben Teşekkür Ederim."

"Evet Şimdi Ünlülere Geçiyoruz, Mert ile başlayalım."

Mert bir şeyler geveledikten sonra Acun bey Ödülü Açıkladı. Ödül bir malikanede 80'ler partisi ve jet ski idi. Cidden harika bir ödüldü daha şimdiden herkes sahada kan çıkacağını anlamıştı. Avantaja ben, Evrim, Berkan ve Cemal çıkacaktı karşı takımdan ise Elif, Aycan, Ersin abi ve Yunus Emre çıkacaktı önce Berkan ve Yunus Emre çıktı Berkan Yunus Emre'den bir kaç saniye önce bayrağı kaldırdı ve Cemal hızlıca çıktı ama Ersin Abi hızlıydı ve ona yetişti ikisi aynı anda kaldırdı ve Evrim ile Aycan Çıktı Aycan bayrağı bir kaç saniye önce kaldırdı ama Elif gibi bir performansım olduğu İçin Aynı Anda bayrağı kaldırdık. Berkan İlkinde attı ama Yunus Emre ilkinde atamadı İkinci denemesinde attı ama Cemal ilkinde kaçırmıştı Hemen Toparlanıp Attıktan Sonra Aycan Hala Atamamıştı Evrim attı ve Top girdi o sırada Aycan'da Topu atmayı başarmıştı Sıra Bana Gelince Elif'te Bende Atamadık hızlıca ikinci atışımı yaptım ve Avantaj Seçmelerini kazandım. Oyunda Evrim ben Barış Ardahan ve Yasin Seçim yapacaktı Nisayı ise koz olarak tutuyorduk çünkü bu oyunda Nisa atışlarda çok iyiydi. Ben Aşkımı, Evrim Elif'i, Yasin Emre'yi, Ardahan ise Sercan'nı seçmişti Ersin abi Ayağını sinirlenip vurduğu İçin sakatlamıştı ve bugün veya yarın oynamayacaktı zaten yarın voleybol oyunu vardı yani Evrim ben ve Nisa Voleybolcu olduğumuz İçin hiç şansları yoktu.

Oyunu 10-7 kazanmıştık ve cidden çok eğlenmiştik jet ski'ye Barış ile binmiştim ama artık ona karşı her temasımda kalbim öyle hızlı atıyordu ki ben bile ne olduğunu anlayamıyordum. Ödülde ise deliler gibi dans edip hayvan gibi yemek yemiştik. Sabah Kalktığımızda ise Öğlene kadar hem biraz daha yemiş hem yüzmüştük ama bugün voleybol oyunu vardı ve biz kazanabilecek miyiz?

Selam Yeni Bölüm ile Tekrar Karşınızdayım Bir şeyler olmaya başladı ama öyle şeyler Olucak ki ben bile bunları düşünürken şaşırdım Yeni Bölüm biraz Geç Gelicek Kusura bakmayın Kitabımı Oylamayı Unutmayın lütfen☺️

SURVİVOR HAYATIM(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now