4.Bölüm

747 18 1
                                    

Nisa
Eflin ve Evrim uyumuştu ama ben merakımdan uyuyamamıştım o yüzden göl kenarına baktım hepsi oradaydı bir çalının arkasına saklandım eğildim ve dinlemeye başladım.

"Ya Babuş kendi ağzından söylemedin mi ayrılacağım dönünce diye."dedi Ardahan. Demek ki ayrılacaktı o zaman niye üzülmüştü ki?

"Öyle de çok koyuyor insana abi. Hani kaç yıldır sevgiliyim ve işte şeyden biliyorsunuz kim olduğunu ondan sonra duygularımdan emin oldum ve bende yarın ona söyleyeceğim"dedi Berkan, acaba bu kız kim olabilirdi?

Artık yanlarına gitmem gerektiğini fark edip ayağa kalktım ve yeni uyanmış gibi davranarak yanlarına oturdum.

"Nisa sen uyumadın mı?"dedi Barış

"Uyudum sonra tekrar kalktım hala gelmediğinizi görünce gelirim yanınıza diye düşündüm. Berkan sen nasılsın daha iyi misin?"diye sordum. Berkan soruma başını sallamakla yetindi kameralar bizi çekmiyordu neyse ki

"Neyse Hadi Gidelim"dedi Yasin. Hep beraber kalkıp barakalara gittik. Kendi yerime geçip avakadoma sarılıp uyumaya çalıştım Berkanı düşünmemeye çalışarak.



Yazar'dan

Herkes sabah kalktığında erzakların'dan kalan son bir kaç şeyi yediler. Hazırlanıp İletişim Oyununa gittiler günün sonunda ise kazanan Ünlüler olmuştu şimdi ise konsey koltuklarında oturuyorlardı.


Eflin'den

Acun Bey acil konsey yapmıştı. Aslında yarın aramızdan biri elenmişti ama bir olaydan dolayı bugün birisi ayrılacaktı ama kim olduğunu bilmiyorduk.

"Arkadaşlar Geçirdiği Sakatlıktan dolayı kendisinin verdiği kararla Ersin aramızdan ayrılıcak"

"Ne!"dedim ve bir anda ağlamaya başladım ersin abiyi cidden çok seviyordum benim için yeri ayrıydı. Yanımda Evrim vardı onunda gözleri dolmuştu bana destek olurken diğer takım Ersin abinin vedası için konuşuyorlardı Acun abi sözü Ardahana verdi.

"Acun Abi Bizde vedalaşabilir miyiz?"

Acun abi izin verince herkes konseyden ayrıldı ve geldiğimiz gibi uyudum.


Selam Bölüm geç ve kısa geldi bir sonraki bölüm 20 Hazirana kadar maalesef gelemeyecek Anlayışınız için şimdiden teşekkürler

SURVİVOR HAYATIM(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now