10.Bölüm FİNAL

685 10 1
                                    

3 Yıl Sonra

Yazardan

Eflin ve Barış evlenmiş ve ikiz çocukları olmuştu, biri kız diğeri erkekti. Kızın ismi Nehir, Erkeğin ismini Anıl koymuşlardı.

Aycan ve Cemal Çiftininde Nehir ve Anıl ile yaşıt ikizleri olmuştu onların ikisi erkekti. Onların isimleri ise Ege ve Efeydi.

Berkan ve Nisa'nın ise iki kızı olmuştu onlarda yaşıttı diğerleri ile. Birinin ismini Berkan diğerinin ismini Nisa koymuştu. Berkan Ahsen koymuştu, Nisa ise Doğa koymuştu.

Evrim ve Mert çiftinin ise çocukları olmamıştı onlarda yurt dışına yerleşerek bir daha hiç diğerlerini aramamışlardı bu yaptıkları davranıştan dolayı grup onları silip atmıştı.

Eflin'den

Bugün hep beraber Nisalara misafir olarak davet edilmiştik, Ahsen ve Doğa'nın ikinci yaş doğum gününü kutlayacaktık o yüzden üzerime sarı kalın askılı dizimin biraz altında biten bir elbise giydim, saçlarımı düzleştirip at kuyruğu şeklinde topladım. Makyaj olarakta bir rimel ile dudak parlatıcı sürüp hazırlığımı tamamladım ardından ikizlerin odasına gittim. Barış Anıl'ı giydiriyordu. Yanağına bir öpücük kondurup Anılcığımıda burnundan öptüm ve Nehirimi alıp onunda üzerine beyaz şirin bir elbise giydirdim ayağına ona özel aldığım beyaz süslü bir ayakkabıyı giydirdim. Yanıma bir şey almadım zaten Nisa ve Berkanında bizimkilerin yaşında çocukları vardı.

Nihayet evlerine geldiğimizde en geç bizim geldiğimizi anladım. Çocukları halıya bırakıp hep beraber oturduk.

Berkan:Ya Barış Sizin oğlan Ahsenime seninle evleneceğim bak gör demiş. Bak ben kızımı vermiyorum ona göre
Nisa:Ama hayatım Ahsen'de tama olur demiş

Berkan şaşkınca Nisa'ya bakarken hepimiz onun bu haline güldüm. O bile gülmüştü.

Barış:Cemal bey siz hiç gülmeyin sizin Ege bizimkine gözlerin çok güzel demiş.

Cemal:Benim öyle bir şeyden haberim yok valla

Eflin:BanaAycan söyledi bende Barış'a söyledim.

Aycan:Bende Ege'yi almak için geldiğimde duydum.

Barış:Yağcı ailesi olarak kızımızı size vermeme kararı verdik

Eflin:Benim öyle bir şeyden haberim yok.

Hepimiz yine kutlarken Nisa artık pastayı üflemeleri gerektiğini söyleyip pastayı mutfaktan getirdi ve ortaya koydu sonra mumları yaktı. Hepimiz çocuklarımızı alıp yan yana dizildik ve İyiki doğdun şarkısını söylemeye başladık. Kızlar mumları üfleyince sıra hediyelere geldi. Kızlara çok güzel hediyeler gelmişti bir ara Nehirde alsam diye düşünmüştüm.

Günün ilerleyen saatlerinde çok eğlenmiştik ve ben herkesin Gülen haline bakarken Allah'a bir kez daha teşekkür ettim.

...

Hikayemiz burada bitti ama yeni bir kurgu ile tekrardan döneceğim. Bu arada 1k okunma olunca özel bölüm gelecek teşekkürler

SURVİVOR HAYATIM(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now