3.Bölüm

925 18 2
                                    

Araç Geldiğinde ben, Evrim ve Nisa yan yana oturduk. Sohbet ederken voleybol oynayacağımız yere geldik. Voleybolda baya avantajlıydık çünkü ben, Nisa ve Evrim voleybolcuyduk yani bu ödül oyununa kesin göz ile bakıyorduk herkes yerine geçincede Acun Bey konuşmaya Başladı ve sıra ödülü açıklamaya geldi.

"Evet Arkadaşlar bugün ki ödülünüz yine malikane, havuz partisi helikopter ve limuzin"

Herkes Alkışlarken ilk maça kimlerin çıkacağı açıklanacağı sırada Mert söz istedi.

"Evet Mert"

"Acun bey Karşı takımda üç tane profesyonel voleybolcu var bence birisi oynamamalı."dedi. Sinsi şey nefret ediyorum ondan, tek Evrim sevdiği için tolere gösteriyorum.

"O zaman karar verin Kızlar."dedi Acun Bey Aynısını Futbolda ben demezsem bana da Eflin demesinler!

Nisa, ben ve Evrim köşeye çekilerek kimin oynamayacağına karar verdik, Nisa'nın ayağı hafiften incindiği için onun oynamamasına karar kıldık ve kararımızı bildirdikten sonra İlk tura Barış ve Evrim karşılarında Aşkım ve Sercan çıktı. Ben Bench'ten taktik verirken Nisa ve Ardahan destek veriyordu ama malesef 5-3 yenilmiştik şimdi Evrim kalıyordu ve ben çıkıyordum karşımızda ise Aycan ve Elif vardı.

...

Oyunu 10-9 biz kazanmıştık. Bizim Takımın Hepsi Aşağı İnerek bize sarıldığında Barış gelip bana sarıldı ve anlımdan öptü çekildikten sonra Berkan'a sarılırken bana sinirli sinirli bakan Aycan'nın gözleri ile karşılaştım ona bakmamaya çalışarak diğerlerinede sarıldım.

Barış

Oyunu Biz kazanmıştık hem de iletişim ödülüydü bu gerçekten benim için çok iyiydi ama o sırada bana bakan Aycan'ı fark edince artık ona karşı olan duygularımı itiraf etmeye karar verdim. O yüzden önce etrafı kontrol ettim ve Aycan'ı yanıma çağırdım ağaçların arkasında bir yere gittikten sonra konuşmaya başladım.

"A-Aycan ben senden hoşlanıyorum."

"Bende senden Barış." Aycanın kadife sesini duyduktan sonra başımı yerden kaldırıp güzel gözlerine bakmıştım. İyice ona yaklaştım ve dudaklarımızı birleştirdim o da bana karşılık verdi.

Eflin

Şimdi Seramoniye çıkacaktık ama Barış ve Aycan ortalıkta yoktu onları çağırmak İçin ormanlık alana bakarken onları dudak dudağa yakaladım. Kalbimi sanki birisi dışarı çıkarıp hunharca bıçaklamış, vurmuştu onlara gözükmemeye çalışarak ayrıldım ben takımın yanına geldikten sonra onlarda geldi ve Seramoni başladı.

"Eflin Öncelikle Seninle Başlayalım Bugün 5/5 yaptın kiminle çıksan kazandın. Neler söyleyeceksin?"

"Açıkçası Acun Abi biz voleybolda avantajlı bir takımız o yüzden biraz haksızlık oldu ama zaten Nisa oynamadı neyse Ödülü biz kazandık gayet Mutluyum karşı takımıda tebrik ediyorum."

Acun Abi bir kaç kişiye daha söz hakkı verdi sonra iletişim ödülü İçin her zaman geldiğimiz yere geldik ama sıra Berkan'a gelince telefonu bıraktığında kireç gibi bir yüzle karşımıza çıktı herkes ne olduğunu sorarken Lale'nin ondan ayrıldığını söyledi. Herkesin morali düşmüştü kampa gittiğimizde Berkan yanımızdan Ayrılmıştı Erkeklerde onun peşinden gitmişti. Bizde kızlar olarak yorgun olduğumuz İçin hemen yattık.

Selam Millet Kitap Nasıl Gidiyor Biliyorum Çok kötüyüm Bir sonraki Bölüm sevdiğim bir çift olan nisberk için gelecek teşekkürler okuduğunuz İçin Yb'de görüşürüz

SURVİVOR HAYATIM(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now