Mutlu Günün Acı Sonu

514 38 7
                                    

Selamlar!!!

Bölümleri yazıyorum ama hiç içime sinmiyor umarım beğeniyorsunuzdur o güzel yorumlarınızı bekliyor olacağım hayalet okuyucu olmayın lütfen beğenilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...

İyi okumalar sizleri seviyorum...

...

Bütün sorunluları resmen kendine çekiyordu bir mıknatıs gibi. Görevli kişi hala bir cevap bekliyordu ama karşısında ki kişi gözlerini Tae'den ayırmıyordu. Neden içeriye girdiğinden beri ona baktığını deli gibi sormak istiyordu ama bir yandan da muhatap olmak istemiyordu. En sonunda o kişi gözlerini Tae'nin üstünden çekerek görevli kişiye odaklanmıştı.

''Kendi okuluma gelirken bir nedenim mi olması gerekiyor'' dediğinde görevli bu yanıtına hemen cevaplamıştı. ''İki gündür bahçede geziyordun bu günde buraya geldin bir sorun mu var'' dediğinde şapkalı çocuk tekrardan gözleri Tae'yi bulmuştu kısa bir bakış ile yeniden görevliye bakmıştı. ''Canım sıkıldığı için öylesine geziyordum bu günde sizler nasılsınız diye merak ettim nasılsa son senem kurtuluyorsunuz benden'' diyerek az önce ki pis pis sırıtmasını sunmuştu görevliye. '' Zeki bir öğrenci kaybetmek acı veriyor tabi ki ama şımarık bir öğrenci kaybetmek mutluluk veriyor adeta'' diyerek aynı gülümseme ile karşılık vermişti.

Görevlilerden birisi Tae'nin koluna dokunarak telefonunu ona uzatmıştı. Tae teşekkür ederek odadan çıkmıştı o sırada arkasından yine o şapkalı çocuğun geldiğini hissetmişti böyle düşünmek istemiyordu içeride de dediği gibi onları ziyaret etmek için geldiğini söylemişti kendisini neden takip etsin ki Tae'yi tanımıyor bile diye düşünüyordu. Merdivenleri inerken bir anlık duraksamıştı ve oda durmuştu tekrar bir adım atmıştı oda atmıştı gerçekten artık sabrını sınıyordu o çocuk. Tae hızlıca çocuğa dönerek sinirli bir şekilde konuşmuştu ''Derdin ne senin'' ''Bir derdim yok neden sordun'' diyerek hemen karşılık vermişti. Tae muhatap olmak istemiyordu ama çocuk resmen onu zorluyordu şuan sorduğu için pişman olmuştu Tae cevap vermeden arkasını dönerek hızlıca merdivenleri inmişti.

'Neden sordum ki aptal mıyım ben hem niye üstüme alındım ki belki benimle bir alakası yoktu' demişti içinden hızlı adımlarla okuldan çıkmıştı Tae takip edildiğini bilmeden arkasına dahi bakmadan oradan uzaklaşmıştı.

...

Cafe'ye geldiğin de etrafına bakınmıştı ama Jungkook'u görememişti telefonunu eline alarak Jungkook'u aramıştı.

''Alo canım neredesiniz''

''İkinci kattayız sevgilim hemen gel seni çok özledim''

''Hemen geliyorum canım'' diyerek telefonu kapatmıştı.

Yukarı çıkarak çocuklar gibi ona elini sallayan sevgilisini görmüştü sonunda kendi kendine kıkırdayarak onların yanına doğru hızlı adımlar atmıştı. Hepsine kısa bir selam vererek sevgilisinin kanatları altına geçmişti. ''Nerede kaldın canım merak ettim bir an telefonunu bulamadın sandım yanına geliyordum'' diyerek eli ile narince Tae'nin yanağını okşamıştı. Tae okulda olanları söylemek istemiyordu nede olsa anlamsız bir olaydı kafasını karıştırmak istemiyordu sevgilisinin o yüzden yanağını okşayan elin üstüne küçük bir öpücük bırakarak konuşmuştu. ''Telefonumu aldıktan sonra yolda kedi görmüştüm onu seviyordum o yüzden biraz geç kaldım canım kusura bakma'' diyerek Jungkook'un galaksiyi sığdırdığı gözlerine bakmıştı gerçekten de eşsiz bir çift göz kimseler bu gözlere bakmasın istiyordu elinde olsa kafasına kese kağıdı geçirirdi biraz kıskanıyordu ama biraz.

A New Hope | TaekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin