16.. BÖLÜM

12.8K 720 77
                                    

Merhaba arkadaşlar. Loya WhatsApp grubunu açtık. Katılmak isteyen özelden numarasını atabilir 🤗

 Katılmak isteyen özelden numarasını atabilir 🤗

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.











KINA GÜNÜ

Bu sabah erkenden kalkıp namaz sonrası hızlıca kahvaltı edip Oğuz ile evden çıktık. Direk Baharı alıp kuaföre gittik. Nikah için ayrı bir kıyafet almadık. Nasılsa akşama da kına olucaktı. Ayrı bir elbiseye gerek  yoktu.

Şimdi de kuaförde kızlar ile oturmuş Baharın makyajının bitmesini bekliyorduk.
Hepimizin şalı ve makyajı yapılmıştı. En sona işi uzun sürecek diye bahar kaldı.
Akşama kadar şal ve makyaj bozulabilir diye akşam için ayrı bir kuaför tuttuk. Kadınlar eve gelip tekrar yapıcaklardı.

Bahar yarım saatir oturduğu koltuktan kalkıp boy aynasına geçti. Gerçekten çok güzel görünüyordu. Hemen gidip yanına durdum. Bana bakıp "Bu gece gelin benim ama sen benden daha güzel oldun ya" dedi.

Aynadan kendime baktım. Golt ve oldukça ışıltılı bir elbise vardı üzerimde. Üstüne taktığım Golt şal ve krem tonlarındaki ayakkabım ile oldukça güzel duruyordum. Yüzüme yapılan sade de olsa gözlerimdeki koyu makyaj ile mavi gözlerim kendini belli ediyordu .

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
















Bahara sarılıp "Sen daha güzelsin bitanem. Gelin sensin merak etme " dedim gülerek.

Dışarıdan gelen korna sesi ile Bahar "Oğuz geldi. Hadi gidelim " dedi.

"Bakıyorum da baya isteklisin" dedim. O gün aynı şeyi o da bana söylemişti!

Bana bakıp güldü ve bir şey söylemeden önden gitti. Bende çantamı alıp dışarı çıktım. Oğuz nikah dan sonra bekarlığa veda yapıcaklardı. Bu tabiki Aslanın organizasyonu idi.

Oğuz üzerine giydiği lacivert takım ile oldukça sık duruyordu. Yanında duran Aslan ise gri bir takım giymişti. Bahar  ile  Oğuz arkaya binince bende öne Aslanın yanına oturdum. Diğer kızlar da kendi arabaları ile geliyordu . Annemler eve gelen kuaförde yaptıracaktı başlarını. O yüzden bizimle gelmediler. Onlar direk nikah salonuna geçti.

LOYA (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin