30.Bölüm

28.8K 1.2K 18
                                    

Arkadaşlar; Medya kısmında benimde çok sevdiğim bir isim var.özellikle bu zor günlerinde onu tekrar hatırlamak iyi olacaktır.. herkesin bir Kayahan şarkısı vardır herhalde sevdiği..

Ayrıca resim kısmındaki bu adam kim demeyin hikayenin sonunda anlayacaksınız..Yorum ve voteleri bekliyorum çok çok öpüyorum sizi..

LEYLA İLE MECNUN 30.BÖLÜM

Gerçekten inanıp sevseydin beni

Böyle sabahları bekler miydim hiç

Çoktan yanımda olurdun çoktan

Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni

Sensiz kaldığım ilk günden beri

İçimde bir umut vuslata dair

Akşamları imzaladım gözyaşlarımla

Seni aramıyor seni sormuyorsam

Bu senden vazgeçtim demek değildir

Bir daha böyle sevecek olsam bir kalemde silerdim seni

*****

Bu şehre geleli yaklaşık iki hafta oluyordu, fakat günlerini o kadar uzun yaşıyordu ki sanki aylardır buradaymış gibi hissediyordu. Tabi Poyraz'a olan özlemi de buna etkendi. Her yaptığı şeyde onu arıyor, her geçtiği yerde onu görüyor, her dokunduğu izde onu hissediyordu. Poyraz olmadan nefes almak gün geçtikçe zorlaşıyordu.

Daha geçenlerde, gittikleri spagetticide yediği makarna yüzünden ağladığını düşününce yaptığı hiçbir şeyden zevk almadığını fark ediyordu. Felica arkadaşının derdine ortak olmak için onu her gün dışarıya çıkartıyordu. Erkek arkadaşı David ile birlikte kafasını dağıtması için elinden geleni yapıyordu. Ama aşk bu, nereye kaçarsan kaç onu da beraberinde getireceğini biliyordu. Meltem'in bunu görmesini istiyordu fakat onu üzmemek için o anlatmadığı sürece hiç bir şey sormuyordu.

David de tıpkı Felica gibi mankendi. Ayrıca çalıştıkları ajansa da ortaktı. Aralarındaki ilişki bir yıldır sürüyordu. Birlikte mutluydular. Meltem arkadaşını böyle gördükçe onun için seviniyordu. Etrafındaki herkes mutluydu. Geçenlerde Gece ile konuşmuş Batu'nun nişan için onu zorladığını öğrenmişti. Gece daha erken dese de Batu 'Melis ve Cenk evlendikten sonra hemen yüzüklerini takalım' diye ısrar ediyordu. Bunları duyunca arkadaşı için çok sevinmişti. Neredeyse kendisi bir Zarraf olacakken şimdi çok sevdiği arkadaşı buna daha yakındı.

Yine böyle durgun bir gündü Meltem için, ta ki telefonu çalıncaya kadar,

''Alo, Felica...''

''Meltem sana ihtiyacımız var hemen bizim ajansa gelebilir misin?''

''Anlamadım neden?''

'''Hadi soru sorma bir an önce gel...'' Şaşırmıştı Meltem. Felica hiç onu bu şekilde aceleyle bir yere çağırmazdı, demek ki ona gerçekten ihtiyacı vardı.

''Tamam, geliyorum.'diyerek hemen hazırlanıp taksiye bindi. Felica'nın çalıştığı ajans eve çok uzak değildi. Bazen yürüyerek bile gidiyordu Felica. Ama 'acil çabuk gel' diye çağırınca Meltem'de taksiye binmişti. Ajansa geldiğinde Felica ve David'i görmüştü. Telaşla yanlarına gitti,

'Ne oldu Felica nedir bu acil olan?''

''Meltem uzun zamandır iş yaptığımız bir firma vardı, David için çok önemli. Bugün bir çekimimiz var ve bitmesi gerekiyor. Ama ikinci mankenimiz ufak bir kaza geçirmiş. Uygun başka bir manken bulmak için zamanımız yok. Bugün bu çekimler yapılmalı.''

LEYLA İLE MECNUNWhere stories live. Discover now