4.

964 48 0
                                    

Probudilo mě nějaké světlo, které se dralo do mých očí. S nechutí jsem je otevřela a zase zavřela. "Já jsem ale kráva" naříkala jsem do polštáře a rozespale jsem se natáhla a zatáhla je. Ale všimla jsem si toho nádherného výhledu na moře. "Tak tam musim" pomyslela jsem si a chtěla zase spát jenomže jsem nemohla usnout tak jsem vstala, vzala jsem si moje  hlupatý papučky a vydala se do obýváku, kde nikdo nebyl. " Ahojte dětičky moje už jsem šla do práce. Na poličce máte peníze a běžte na nákup, asi 200 metru máte menší obchod vaše nejmilovanější maminka <3" njn to je mamka. Usmála jsem se nad tím a šla se podívat na bráchu. Samozřejmně ještě spal, tak jsem si šla pro mobil a vyfotila ho.

Poslala jsem mu to s vysmátýma emoji a šla jsem k sobě

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Poslala jsem mu to s vysmátýma emoji a šla jsem k sobě. Vzala jsem si kraťasi a přes to mikinu

 Vzala jsem si kraťasi a přes to mikinu

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

A vydala jsem se na nákup. Přišla jsem tam a vzala jsem si vozík, který absolutně neumím řídit. A to se taky projevilo po tom, co jsem vyjela do obchodu a hned narazila do regálu. Podívala jsem se kolem a naštěstí si toho nikdo nevšiml. Nakoupila jsem všechno potřebnýu a už mi zbývala jenom mouka, ale byla jsem moc malá na to, abych na ni došáhla. Uviděla jsem ruce, které se natahovaly po mouce... už ji skoro měla ale spadla a celé nás posypala. Teď jsem nevěděla co mám dělat jestli se smát nebo se propadnout hanbou. Konečně jsem se podívala na obličej dívky, ale moc dobře jsem do něj přes tu mouku neviďela. Jenom mi stačil pohled na ty její smaragdové oči, které se zůžily do úzké linky a začaly se smát. Smát jsem se hned začala taky. Co si o nás ty lidi pomyslely. " ježiši promiň moc se omlouvám" řekla ještě se  smíchem. " Prosimtě úplně vpoho" utřela sem si obličej od slz které mi díky smíchu začaly téct. " Jinak jsem Kate" podala mi ruku s já ji hned přijala a s úsměvem odpověděla " Amber"

Bez tebe bych nebyla nic... Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora