DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

3.7K 267 281
                                    

Keyifli Okumalar!

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM LAVİ

Birdy: Wings

LÜTFEN OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN.

゚✧ ✧

Hayatım boyunca kendime bir yer edinmeye çalıştım. Evimde kendimi ait hissettiğim bir yer olmadı. Odamda bile yabancılık çekiyordum. Genellikle görmezden gelinirdim ve buna alıştırılmıştım. Alışmış değil alıştırılmıştım. Ailem tarafından.

Tek bir kişi bunun dışında kalıyordu. Büyük annem beni seven tek aile üyesiydi. Öyle ki yüzümde ki leke ona göre bir armağandı. Bana her zaman yüzümde ki lekeyi meleklerin yaptığını söylerdi. Küçükken buna inanırdım ama bugünümde elbette bir avutma olduğunu anlamıştım. Yine de benim için özel biriydi.

Yanımda ki yabancı soruma cevap vermedi. Yerden benimle birlikte kalkmış ve üstünü silkelemişti. Yine üstünde siyah pantolon ve tişört vardı. Tek fark kapşonlu yerine bu kez deri ceket giyiyordu.

Büyük naylonu kaldırdığında altından gri bir motor çıktı. Şaşkınca bir motora bir ona baktım.

"Senin mi? "

Bana sence der gibi baktığında bu motorun hâlâ burada ne yaptığını çözememiştim. Kim bir ara sokağa motor saklardı ki?

"Burada ne işi var o halde? Kim ara sokağın birine motor saklar? "

"Peşinde kovalayan itler olan biri saklar. "

Sesi kinaye doluydu. Biraz daha konuşmaya devam edersem motorla ezip geçecekmiş gibi hissettim.

"Hâlâ saçma geliyor."

Bana dünyada ki en gereksiz şeymişim gibi baktı. Sıkılmıştı ve bu her hâlinden belli oluyordu. Hem sinir bozucu biriydi hemde gördüğüm en yakışıklı surata sahipti. Bembeyaz teni ay ışığının altında parlıyordu. Dolgun dudakları kırmızıydı ve gözleri eladan çok bu kez kahverengi duruyordu.

Sabah gördüğümde de yakışıklı olduğunu fark etmiştim fakat sanki gece ona aitmiş gibiydi. Gece çok daha güzel görünüyordu.

"Bak bu motor aslında çalıntı tamam mı? Bende kimse öğrenmesin diye buraya sakladım. Peşimdeki adamlarda motorun peşinde aslında. "

Dudaklarım o şeklini alırken sözlerinde doğruluk payı aradım.

"Ciddi misin? "

Yüzünü yüzüme doğru eğdi. Bakışlarım bir anlığına dudaklarına kaydı. Bunun yanlış bir hareket olduğunun farkındaydım fakat şeytanda bir melekti değil mi?

"Polise ihbar etmek için mi teyit ediyorsun? "

Ah pekala beni hatırlıyordu. Hatırlamasa tuhaf olurdu zaten. Şu iki gündür sürekli karşılaşıyorduk ve ben onu unutamadığım gibi demek ki o da beni unutmamıştı.

"Neyden bahsettiğini bilmiyorum. "

Yalan söylemek istemesemde onunla karşılaştığım her an buna başvuruyordum. Korktuğum için miydi? Belki.

LAVİ Where stories live. Discover now