ONUNCU BÖLÜM

2.7K 232 225
                                    

Keyifli Okumalar! 

İKİNCİ BÖLÜM LAVİ 

Taylor Swift: Slut

LÜTFEN OY VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN. 

゚✧ ✧゚

Ne yaptığımı bilmek benim güvenli alanımdı. O gün ne giyeceğim, ne yiyeceğim hatta saat kaçta banyo yapıp yapmayacağım. Her şeyi önceden planlardım fakat son dönemlerde hayatım öylesine değişmişti ki planlarımın dışına çıkar olmuştum. Bu bir yönden iyiyken bir yönden de sebep olacağı sonuçlar yüzünden kötüydü.

Sabah olduğunda başım çatlayacak gibiydi. Bunun sorumlusu bendim bünyem alkole alışık değildi fakat bunu bile bile içmiştim. Sınırlarımın dışına çıkıyordum belki şuan zararı yoktu fakat ileri de olabilirdi. Belki de frene basmalıydım.

Yataktan kalktım ve elimi yüzümü yıkamak için banyoya girdim. Aynada ki görüntüm pek iç açıcı değildi. Saçlarım dağınıkte ve gözlerim kızarmıştı. Elimi yüzümü yıkayıp makyajımı yaptım. Makyajdan ziyade doğum lekemi kapatıyordum daha çok. Artık makyaj yapmak hayatımın bir parçası olmuştu. Yeni kimliğimi kendim yaratıyordum.

İşim bittikten sonra formamı giydim.
Pencereden baktığım kadarıyla hava soğuk görünüyordu. Bu yüzden montumu da formamın üstüne giymiştim.

Dün gece yine babam ortalıkta yoktu. Ablamdan gelen bir mesajla öğrenmiştim ki iş için gitmişti. İşine öyle bağımlıydıki gece gündüz çalışıyordu. Sanırım yeni bir dava üzerine çalışıyordu bu yüzden bu kadar yoğundu. Onu görmemeye alışıktım. Hiçbir zaman tam anlamıyla baba kız ilişkimiz olmamıştı. Masaya oturduğumuzda 5 cümle kurabiliyorsak bu bizim için nimetti. Çocukken bu durum beni üzerdi. Şimdi ise eskisi gibi hissetmiyordum.

Çantamı aldım ve aşağı indim. Ortalıkta kimse görünmüyordu işleri vardı sanırım yada daha uyanmamışlardı. Elime bir muz aldım ve hızlıca bitirip üstüne su içtikten sonra evden çıktım. Mehmet amcaya selam verdikten sonra arabaya bindim.

Kendimi çok yorgun hissediyordum. Bu halde okulda nasıl dayanacağımı bilmesemde ikinci bir seçeneğim yoktu. Ailem dersler konusunda katıydılar. Bu yüzden benim yorum yapma hakkım bile yoktu.

Okula gidene kadar yolu seyretmiştim. Küçükken yapmaktan zevk aldığım şeylerden biriydi. Hava soğuktu, kış geliyordu. Bu yüzden arabadan inerken montuma sıkı sıkı sarıldım. Sınıfa girdiğimde sırama oturmuş defterimi çıkarmıştım. Çizim yaptığım bir defterim vardı. Canım sıkıldıkça karalama yapardım. Resim çizmeyi seviyordum öyle ki ileride meslek olarak bile yapabilirdim fakat ailem bunu hoş karşılamıyordu. Onlara göre daha prestijli bir iş yapıp ablamın yolundan gitmeliydim.

Kendi yolunun olmadığını bile bile başkasının yolundan gidilir miydi?

Aileme göre gidilirdi. Yeter ki onların istediği olsundu.

"Hem güzelsin hemde resim yeteneğin var kıskandım. "

Merve'nin sesiyle irkildim. Geldiğini fark etmemiştim bile.

"Kendimce bir şeyler yapıyorum işte."

Yaptığım yarı kelebek resmine baktı.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Apr 19 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

LAVİ Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum