Affet

1.2K 107 200
                                    

Hermione, Ron, Luna ve Neville okul çıkışı birlikte sinemaya gitmişlerdi. Harry ve Ginny ise onlardan ayrı takılmayı tercih etmişlerdi.

Film bittikten sonra Hermione çocukları evine davet etti ama hiçbiri ödevini yapmadığı için kabul etmediler. Kız da onlarla vedalaşıp kendisi yola koyuldu. Hava kararmaya başlıyordu. Hermione telefonun ışığını açtı.

" Keşke bu kadar geç kalmasaydım. Aptalsın sen zaten."

Hermione evin önüne geldiğinde nefes nefese kalmıştı. Korktuğu için biraz hızlı yürümüştü. Bahçeden içeri girecekti ki birisinin ona seslendiğini duydu.

" Pardon! Miss Granger'dı sanırım."

Hermione sesin ne zamandır boş olan yandaki büyük evin bahçesinden geldiğini fark etti. Bahçede ondan birkaç yaş büyük görünen bir erkek vardı. Yüzünü tam net görebilmek için çite yaklaştı.

" Evet. Benim de... Siz beni tanıyor musunuz?"

Çocuk da çite yaklaştı. Yüzü şimdi daha iyi görünüyordu.

" Ben sizin yeni komşunuzum. Bundan birkaç saat önce annenizle de tanıştım oradan biliyorum. Ben Viktor Krum."

" Memnun ol... Bir dakika siz boksör değil miydiniz?"

" Evet. Boksa meraklısın sanırım."

" Hayır ama arkadaşlarımdan bazıları sizi bayağı takip ediyordu. Oradan biliyorum."

" Ee senin adın ne? Ilk ismin yani?"

" Hermione Granger."

" Daha önce hiç böyle bir isim duymamıştım. Gerçi ben Ingiliz değilim. Bulgar'ım."

" Pek bilinen bir isim değil zaten. Ayrıca ismim Yunanca. Bu arada tanıştığımıza gerçekten memnun oldum. Benim artık gitmem gerekiyor. Iyi günler!"

" Iyi günler!"

Hermione ona gülümseyip kapıya doğru yürüdü. Yakışıklı ve kaslı diye düşündü. Efendi birine de benziyordu. Sonra daha yeni tanıştığı biri hakkında böyle düşünmesinin saçmalık olduğunu düşündü. Sapık hatta psikopat bile olabilirdi. Kapıyı çalıp beklemeye başladı.

Kapıyı erkek kardeşi açtı. Hermione onun saçını karıştırıp içeri girdi. Çantasını odaya bırakmaya gidecekti ki koltukta oturan kişiyi görüp şok oldu.

The Sound Of Love | DRAMIONE AUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin