Karşılaşma

965 77 122
                                    

Yağmur durduğu için Hermione eve yürüyerek gitmeyi tercih etti. Hem bu sayede tek başına sakince düşünebilirdi.

Şu sıralarda başına bir sürü olay gelmişti. Ilk önce birisi iki hafta önce çekilmiş bir fotoğrafını gönderiyor ve mesaj atıyordu. Bunu takip eden günlerde de Viktor Krum ile karşılaşmıştı. Zamanlamanın uymadığını düşündüğü için onun olma ihtimaline inanmamıştı. Tabi daha sonra Draco'yla barıştıkları akşam gelen flaş ışığı vardı. Orada da Krum ile karşılaşmışlardı. Hatta ertesi sabah onu okuluna götürmeyi teklif etmişti. Ve okulunu da biliyordu. Ardından da okulda ikisinin sevgili olduklarına dair dedikodular çıkmıştı.

Hermione, hepsinin birbiriyle bağlantılı olduğunu düşündü. Ve bunu doğrulamayın tek yolu Krum ile konuşmaktı.

Ertesi gün okulları tatildi. Öğretmenlerinden biri vefat etmişti. Belki yarın Krum ile konuşup her şeyi detaylıca öğrenebilirdi.

Pansy ve Ginny ise Daphen Greengrass ile konuşacaklarını söylemişlerdi Hermione'ye. Ilk başta itiraz etse de kızların bir şey yapmayacağına ikna olup kabul etmişti.

Düşünceleriyle boğuşarak yürürken az ilerisinde yerde bir şey arayan Luna'yı fark etti. Merak edip kıza yaklaştı.

" Naber Luna? Bir şey mi arıyorsun?"

Luna, Hermione'yi görünce gülümsedi ve gözünün önüne gelen açık sarı saçlarını geriye itip cevap verdi.

" Selam Hermione. Bu sabah biraz fazla acelem vardı. O yüzden koşarak gidiyordum okula. Koşarken çantam açılmış ve cüzdanım düşmüş onu arıyordum."

" Aa... Yardım edeyim mi?"

" Ah, hayır zahmet etme."

" Ne zahmeti canım..." diyerek Luna'nın kolunu sıvazladı Hermione.

" Burada düşürdüğüne emin misin?" diye sordu Hermione aradan geçen iki üç dakikanın sonunda.

" Bilmiyorum. Ama düşündüysem burada düşürmüş olmam gerek. Çünkü bir tek burada koşmuştum. Sonra yorulup yürümeye devam etmiştim."

Kendilerine yaklaşan bir ayak sesiyle Hermione kafasını çevirdi. Gelen bugün tartıştığı Cormac McLaggen'dı. ' Bir sen eksiktin.' diye düşündü Hermione.

Onu görmezden gelip cüzdanı bulmak için etrafa bakınmaya devam etti. Ama o onlara iyice yaklaşıp Luna'nın yanında durmuştu.

The Sound Of Love | DRAMIONE AUWhere stories live. Discover now