son

2.7K 179 182
                                    

Medya: Yuri On ice (Anime)

Öncelikle buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim.

Amacım bitirmek değildi, Arın'a çektireceğim daha çok şey vardı ama yeterli olduğunu düşündüm. 20 küsür gün sonra üniversite sınavına gireceğim bu yüzden aklım burada kalsın istemedim. Bir bakıma stresimi azaltmaya çalıştım burada.

Şimdi bazı şeyler ver. Buradaki olayların bir kısmı aslında gerçek.

Arın benim. Bu kitabı aslında günlüğüm olarak kullanacaktım ama ilerledikçe kurgusallaştırdım ve değiştirdim.

Peki kimler ve hangi olaylar gerçek?

Öncelikle Ezra ve arkadaşları, Deniz karakterleri gerçek değil.

Meriç, ortaokul arkadaşlarım ve lise arkadaşlarım gerçek. Meriç'in kavga etmelerimiz hariç her şey gerçek. Bu kitapta aramızı bozdum ama gerçek hayattaki durumumuzu merak ederseniz ortak gruptayız. Ve hala konuşuyoruz (eskisi kadar çok değil)

Ona yaptığım o siteden tutun onun yüzünden kendimi kesmem, onun sayesinde küçükken taciz edildiğimi öğrenmem, beyaz bot olayı bile gerçek. Kısacası üniversite öncesi her şey (Ezra'lar hariç) gerçek.

Meriç'e karşı hislerim olup olmadığına gelirsek aynı olayları yaşadım. Şu an sadece arkadaşım.

Feyza kişisi de gerçek. Süeda onun en yakın arkadaşı. Feyza sadece arkadaşım, bu kitaptaki gibi ona üstü kapalı açıldım ama anlamadı :D Şu an hâlâ görüşüyoruz ve sadece arkadaşım.

Ancak ben şuna inanıyorum ben biseksüelim diyorum ama bence bu Meriç'in bana gösterdiği yaoiler olsun, kısacası çevresel etmenlerden dolayı diyeyim. Öyle hissediyorum. Belki hiç bu dünyayı bilmesem fark etmeyebilirdim. Çünkü çevrem öyle değil, anlarsınız ya :)

Ve biseksüelliğim daha çok erkeklere yatkın diye düşünüyorum... Bunun sebebi dediğim gibi sadece Meriç'ten dolayı kaynaklı.

Daha sonracıma gerçekten erkek ikizim var ve kronik hastalığı var. Ama şükürler olsun çok sağlıklı ve onunla burada anlattığımın aksine çok yakınız <3

İsimlerin bazıları gerçek, Meriç değil mesela. Meriç'in tiplemesi tamamen gerçek bu arada.

Vee son olarak bu kitabın tamamını heysaturn 'e ithaf ediyorum. Sen benim ilk okuyucumsun ve istemsizce değer verdim sana.

Bu kitabı okuduğun için teşekkür ederim.

rain

be loved ▼ gxg ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin